Mam takie pytanie.
Posiadam skrypt formularza kontaktowego i jak mam zrobić, abym na pocztę mail otrzymywał e-maila z adresem e-mail użytkownika, bo teraz przychodzą e-maile z mojego konta pocztowego.
O to kod:
<?php echo "<form method=\"post\" action=\"\" autocomplete=\"off\"> <p><label>Imię i nazwisko:</label><input class=\"field\" type=\"text\" name=\"imie\" /></p> <p><label>Adres e-mail: <font color=\"red\">*</font></label><input class=\"field\" type=\"text\" name=\"email\" /></p> <p><label>Telefon:</label><input class=\"field\" type=\"text\" name=\"telefon\" /></p> <p><label>Treść wiadomości: <font color=\"red\">*</font></label><textarea name=\"tresc\" class=\"field\"></textarea></p> <p><font color=\"red\">*</font> <span style=\"font-size:14px;\">- pola obowiązkowe</span></p> <p><label> </label><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Wyślij\" /></p> </form>"; } $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; $message = "Imię i nazwisko: $_POST[imie]\nAdres e-mail: $_POST[email]\nTelefon: $_POST[telefon]\nData: $data\nGodzina: $czas\nAdres IP: $ip\n\n\nTreść wiadomości:\n\n$_POST[tresc]"; $header = "Content-type: text; charset=utf-8\r\nFrom: $_POST[imie] <$_POST[email]>"; echo "<center><br><strong><font color=\"green\">Wiadomość została wysłana poprawnie.</font></strong><br /><br><a href=\"kontakt.php\" title=\"Powrót\"><< Powrót</a></center><br><br><br><br>"; } else echo "<center><br><strong><font color=\"red\">Wiadomość nie została wysłana. Wypełnij wymagane pola formularza oznaczone czerwoną gwiazdką!</font></strong><br /><br><a href=\"kontakt.php\" title=\"Powrót\"><< Powrót</a></center><br><br><br><br>"; ?>