Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca dla programisty, Warszawa
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
susanna
Cześć, jestem zaangażowana w bardzo ciekawy projekt, do którego poszukujemy 2-4 programistów PHP, którzy wraz z naszym teamem kreatywnym stworzą wyjątkowy zespół.

Czego oczekujemy?
-bardzo dobrej znajomości PHP
- minimum 2 lat doświadczenia w programowaniu
- umiejętności budowania baz danych MySQL
- dobrej znajomości JavaScript
Miejsce pracy: Warszawa

Zapraszam do kontaktu: susanna.jedrzejewska@gmail.com

Jeśli masz również doświadczenie w zarządzaniu projektami informatycznymi też proszę o kontakt.
phpion
Fajnie, ale przenoszę do odpowiedniego działu.
kayman
ja takie ogłoszenia czytam tak:

Cytat
blablabla

jak chcesz być rekordem w bazie agencji headhunter wyślij email na susanna.jedrzejewska@gmail.com

blablabla

btw. po kontakcie 100 spamów dziennie się należy smile.gif

nauczą się wreszcie że podawanie takiego maila i brak danych pracodawcy to zwykła kicha?
nospor
@kayman Ty to się naprawdę czepiasz.... Ja tam jak patrze na takie ogłoszenie i widzę np. brak widełek cenowych, to już wiem, że to jest naprawdę poważna, profesjonalna firma, która ceni sobie nasz czas i nie pozwoli by się marnował bezsensownie. Naprawdę, jesteś taki niezyciowy...

wink.gif
kayman
Cytat(nospor @ 5.03.2015, 16:34:27 ) *
@kayman Ty to się naprawdę czepiasz....

nie miałem takiego zamiaru -> wyszło jak wyszło tongue.gif
nospor
Przez takich jak Ty, to naprawde poważny progrramista może nie docenic takiej firmy i po przeczytaniu Twojego komentarza postanowić nie wysłać do nich ogłoszenia. No jak możesz. Jestes taki brutalny. No naprawde.... no aż sie prosi o +60%

wink.gif
kayman
Cytat(nospor @ 5.03.2015, 16:41:54 ) *
no aż sie prosi o +60%

trochę przesadziłeś -> 3/4 40% da się znieść smile.gif

zapomniałem że programisty są nieczytate, niepisate to i na każdy mail polecą smile.gif

przepraszam kolegów fajna oferta smile.gif
nospor
No, i teraz w ramach przeprosin wyślij do nich swoją kandydaturę wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.