Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] Galeria
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
iker
Witam!
Szukam galleri która posiada w panelu admina dodawanie nowych kategorii, zdjec wraz z opisami - i moga tez byc komenatarze do fotek.
wazne zeby generowala miniaturki. to wszystko - nic wiecej

pozdrawiam i dzieki z gory..
Kychu_sxe
Proponuje Coppermine. Bardzo prosta konfiguracja. Przyjemna obsluga.
Vilk
http://zloty.h3m.pl

kilka fotek w Coppermine tak dla przykladu biggrin.gif
Bieniasxyz
Polecam tą stronę a złaszcza 4images
max_lok
cześ jestem tu nowy i mam pytanie w zględem Coppermine niemoge sobie poradzić z instalacią jak by kto mugł wyjaśnić krok po kroku jak zainstalować tą galerie na te zdięcia
Speedy
biggrin.gif Właśnie piszę coś takiego smile.gif. Tylko bez możliwości dodawania opisów (ale też pewnie zrobię) . W ogóle dałem jeszcze taki bajer , który mi dynamicznie generuje miniatury i dynamicznie generuje powiększone zdjęcia tak, aby się mieściły w oknie przeglądarki . Teraz jest wszystko ślicznie proporcjonalne smile.gif . Jeszcze tylko trzeba zrobić jakiś admin panel i będzie gitt.
Jak będzie gotowy w miarę ostateczny projekt , to być może go tu zamieszcę winksmiley.jpg .

Pozdrawiam.
hispano
A ja polecam 2bGal
Ładna i szybka. Posiada kilka ciekawych opcji.

2bGal - http://www.ben3w.com
sf
Cytat(Speedy @ 2004-12-31 15:25:01)
biggrin.gif Właśnie piszę coś takiego smile.gif. Tylko bez możliwości dodawania opisów (ale też pewnie zrobię) . W ogóle dałem jeszcze taki bajer , który mi dynamicznie generuje miniatury i dynamicznie generuje powiększone zdjęcia tak, aby się mieściły w oknie przeglądarki . Teraz jest wszystko ślicznie proporcjonalne smile.gif . Jeszcze tylko trzeba zrobić jakiś admin panel i będzie gitt.
Jak będzie gotowy w miarę ostateczny projekt , to być może go tu zamieszcę winksmiley.jpg .

Pozdrawiam.

Też takie coś robie winksmiley.jpg Pierwsza wersja (0.1-beta) niebawem wyjdzie, aktualne włąściwości skryptu:
- korzysta z bazy mysql
- umożliwia stworzenie jedno poziomowych kategorii
- przy dodawaniu zdjęcia tworzy się miniatura, możliwy znak wodny, do jednego zdjęcia możliwe dodania kilku rozdzielczości
- panel administracyjny do zarządzania (dodawanie/edycja/usuwanie kategorii, dodawanie/edycjcja/usuwanie zdjęć, ustawienia)
- stronicowanie zdjęć
- została tylko jedna rzecz narazie - dodawanie/edycja/usuwanie użytkowników wraz z prawami

Jak chodzi o dopasowanie zdjęcia do rozmiaru okna przeglądarki to Firefox to umożliwia domyślnie więc nie mam zamiaru takiego czegoś robić winksmiley.jpg

Jak skończysz to chętnie zobacze jak Ci to wyszło smile.gif
serDzio
Witam a jest jakas galeria tylko w php bez bazy mysQl bo nei mam zadnego serwera za free a nie bede przeciez placil a lycos mi sie nie chce polaczyc przez ftp smile.gif

Prosze o galerie bez bazy mysQl [jesli taka istnieje]
lub
Prosze o serwer ktory napewno dziala i by sie nadawal na ta galerie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.