jak mam zmienić zmienną ? wgl pojęcie dla mnie nie zrozumiałe, specjalnie ją dodałem (movie_id), żeby sie te cholerne linki wyswietlaly, wiec jak mam ją zmienić ? czy ona wgl ma coś wspólnego z nazwą rezysera czy aktora? Ja juz probowałem dosyć długo, jak puisałem, metodą prób i błędów, ja już takie rzeczy tam wpisywałem, że szkoda gadać, a książka faktycznie, nie uczy niczego, jedynie dzięki niej mam więcej pytań niż odpowiedzi.......
<td>$<a href="movie_details.php?movie_director=$movie_director"
title="Dowiedz sie wiecej na temat $movie_director">$movie_director</td>
cuda na kiju... a to o co pytasz nic nie zmienia, czy to jest czy nie, strona wyglda tak samo
tego $ juz usunalem tam w kodzie, i strona wyswietla sie tak:

wyswietla sie numer rezysera zamiast imienia i nazwiska
ludziska skad wy sie tego nauczyliscie, ze umiecia, a z taka strona mecze sie 5 dni ? kupilem ta ksiazke pare lat temu za 100zł do nauki tworzenia stron php, i obslugi mysql, okazała sie kupą gówna, teraz kupiłem nową
"PHP i MySQL. Wprowadzenie
Autorzy: Michele Davis, Jon Phillips" choc korzystam ze starej, bo w starej sie wydaje prosciejsza...
Choć możliwe, że jestem po prostu tępy, bo skoro drugi raz mi tłumaczysz, najprostszą rzecz jaką jest linkowanie, to chyba coś jest nie tak ze mną, w dodatku mam dwie książlki i lipa, mam pytanie czy te kursy po 5 tys. zł coś dają wgl ?