Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę naprawę systemu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
omegan
witam,

Mam system napisany w php ale dokladnie teraz nie wiem czy jest to framework czy cakephp, ale cos takiego, znajomy mi to pisal wszystko od podstaw, jest to napisane indywidualnie dla mnie, wg moich potrzeb.

i od kilku dni jedna z funkcji tam w tym systemie przestala mi poprawnie dzialac, dziala ale juz nie tak sprawnie jak do tej pory to bylo, cos sie zepsulo, tylko ze ja nic nie robilem z kodem, nic a nic i samo sie zepsulo, nie wiem jak to mozliwe....

dziala to mniej wiecej na takiej zasadzie, ze pobieram plik pdf z innego takiego jednego serwisu, i tam jest np 40 pozycji roznych, powiedzmy ze ok 10stron, i u mnie w systemie wrzucam ten plik na serwer i funkcja ta przetwarza ten plik pdf i poprostu ta zawartosc z pliku pdf wysiwetla mi na stronie w odpowiednich tabelkach i odpowiednio poukladane wszystko wg moich potrzeb, i wlasnie tak to powinno dzialac poprawnie i caly czas tak dzialalo, a od kiku dni mam problem bo po wrzuceniu pliku wczytuje........ i pokazuje sie biala strona, i nic nie ma, nawet odswiezajac itp nie ma szans zobaczyc tej strony, trzeba plik recznie usunac z serwera po wejsciu na serwer ftp i zrobic nowy plik pdf ale np z 15 pozycjami i wtedy wchodzi, czasami wchodzi 20 pozycji, czasami 10 pozycji, roznie roznie, ale wiecej niz 30 juz nie wchodzi napewno, cos jest nie tak, bo zawsze to dzialalo bez problemow, mozna bylo nawet 200 pozycji wrzucic, a teraz roznie, nawet nie zawsze tyle samo, tylko poprostu roznie, nie wiem od czego to zalezy nawet, cos sie pokmicilo z tym :/

moze w tym serwisie gdzie pobieram zawsze ten plik pdf moze tam oni cos zmienili ze w tym pliku pdf ta zawartosc tekstu sie jakos inaczej zapisuje, w innych pozycjach sa te teksty, nie wiem, naprawde nie wiem, ale tez zerkalem mniej wiecej pliki starsze ktore kiedys tam mialem pdf i te co teraz i nie widac zadnych roznic, chyba ze sa to jakies minomalne i na oko tego nie widac.... kurcze no nie wiem, nie znam sie dokladnie na tym, bo tez nie wiem na jakiej zasadzie on to przetwarza z tego pliku pdf te dane do wyswietlenia na stronie, ale cos sie zepsulo bo kilka lat z tego korzystalem i bylo OK a teraz lipa....

szukam fachowca ktory sie tym zajmie, ale pilnie, najlepiej jak najszybciej bo zalezy mi na czasie.

z gory dzieki za odpowiedzi i zgloszenia

aha, no i tanio oczywiscie wink.gif
omegan
Czekam na zgloszenia, sprawa mega pilna
mrc
Pilnie i tanio bardzo się kłóci. Wątpię, abyś kogoś znalazł.
Riggs
Jeśli Cake to mogę spojrzeć. Ale pilnie i tanio gryzie się ze sobą. Normalne stawki godzinowe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.