Nie działa mi wtyczka lightbox do wyświetlania zdjęć i nie wiem czemu, wydaje mi się że wszystko zrobiłem dobrze.
I tak wypakowałem rzeczy z folderu dist

<meta charset="utf-8"/> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <link href="css/lightbox.css" rel="stylesheet" /> <script src="js/lightbox.js"></script> <? require_once("stale.php"); //raportowanie bledow php //wyswietlenie menu (kategori) function showMenu(){ //pobieranie rekordow z bazy $result = mysqli_query($connect, "SELECT * FROM categories"); //link do strony głównej //wyswietlanie rekordow z bazy w petli while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) { $name = $row['name']; $id = $row['id']; } } //funkcja do wyswietlania produktow z danej kategorii function showCategory($category_id = null){ if($category_id){ $result = mysqli_query($connect, "SELECT * FROM products WHERE category_id = '$category_id'"); } else{ $result = mysqli_query($connect, "SELECT * FROM products"); } //wyswietlanie rekordow z bazy w petli while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) { $index = $row['index']; foreach (getProductPictures($index) as $image) { } } } function getProductPictures($index){ //W02-x for($i=0;$i<10;$i++){ $filename = $index."-".$i.".jpg"; $filepath = "foto/$filename"; $images[] = $filename; } } return $images; } //Łaczenie z baza danych $connect = mysqli_connect(HOST, USER, PASSWORD, NAZWA_BAZY, PORT) //kodowanie mysqli_query($connect,"SET NAMES 'utf8'"); ?> <div id="content"> <? showMenu(); $categories_id = $_GET['cat_id']; } else{ $categories_id = null; } showCategory($categories_id); mysqli_close($connect); ?> </div>