Głowię się z tym tematem już dobre 2 godziny i nie mam pomysłu co robić dalej, mianowicie:
Modyfikuję wtyczkę pod automatyczne wystawianie produktów ze sklepu internetowego(wordpress) do serwisu allegro.
Utknąłem w miejscu kiedy skrypt php ma skopiować dodatkowy opis produktu z bazy danych do opisu aukcji.
//pobieranie podstawowych danych o produkcie $dodatkowa_zmienna1 = $prod['post_content']; $dodatkowa_zmienna2 = $meta['yikes_woo_products_tabs']; $p['description'] = $dodatkowa_zmienna1.'<hr>'.$dodatkowa_zmienna2;
Wpis z bazy danych dla $dodatkowa_zmienna2 wygląda następująco:
(12612, 2018, 'yikes_woo_products_tabs', 'a:1:{i:0;a:3:{s:5:"title";s:10:"Treść";s:2:"id";s:14:"tab-treść";s:7:"content";s:962:"dodatkowy opis produktu.\r\n\r\n ";}}'),
Chcę skopiować tylko "dodatkowy opis produktu". $dodatkowa_zmienna1 wyświetla się już na aukcji poprawnie.
Problem polega na tym, że $dodatkowa_zmienna2 wyświetla mi się na aukcji tak: 'a:1:{i:0;a:3:{s:5:"title";s:10:"Treść";s:2:"id";s:14:"tab-treść";s:7:"content";s:962:"dodatkowy opis produktu.\r\n\r\n ";}}
Próbowałem zamienić
$dodatkowa_zmienna2 = $meta['yikes_woo_products_tabs'];
na
$dodatkowa_zmienna2 = $prod['content'];
ale bez skutku.
Jest mi ktoś w stanie pomóc i wytłumaczyć co robię źle?

Może się komuś ta informacja przyda:
Kod pochodzi z tego samego pliku php
$sql = "SELECT p.* FROM ${dbp}posts p { $meta_all = mysql_query("SELECT meta_key, meta_value FROM ${dbp}postmeta pm2 WHERE post_id = '".$prod['ID']."'"); { $meta[$prod_meta['meta_key']] = $prod_meta['meta_value']; }