Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam skryptu do prmocji swojej strony na wyszukiwarkach.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
AnWis
Hej.
Szukam skryptu do prmocji swojej strony na wyszukiwarkach. Chodzi o to żeby umieszczony na stronie o określonej porze promował stronę na określonych wyszukiwarkach.
Mógł by być jakiś podobny (w założeniu) żebym mógł zasadę działania przeanalizować i coś próbować zrobić po swojemu.
iks
hmmm. Może ja zabardzo opcykany nie jestem ale o takim skrypcie nie słyszałem, jak coś to są programiki w których wypełniasz tylko raz wszysko a strona jest dodawana do tysięcy wyszukiwarek. np adace
kalinowski
a skad taki program idzie wykabinowac questionmark.gif

Cytat
hmmm. Może ja zabardzo opcykany nie jestem ale o takim skrypcie nie słyszałem, jak coś to są programiki w których wypełniasz tylko raz wszysko a strona jest dodawana do tysięcy wyszukiwarek. np adace
eS...
moze sobie uzyjesz, jakiegos submitera np MrKrax URL Submiter biggrin.gif
al jak nie to jest jeszcze kilka innych!!!!!
track
Mozna prosic o jakies ewentualne nazyw, albo najlepiej linki smile.gif Z gory dzieki.

Pozdrawiam...
eS...
Cytat
MrKrax URL Submiter

przecież napisałem tongue.gif
a tak pozatym wpisz w wyszukiwarke, WEBREJESTRATOR!!!!!
na każdej stronie dal webmastera jest takie narzedzie. np www.webhelp.pl
Omega
Dobre programy rejestrujące są dość drogie... Ale są skrypty które rejestrują w wyszukiwarkach... nie potrawie podac adresu, ale wyszukaj na hasła, free i registration... Cos w tym stylu... biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.