lolo
12.01.2005, 21:16:52
A wiec tak: chce zrobic upload taki jak jest na poczcie interii.
Mam jakis formularzyk, z przyciskiem browse itd. Teraz ktos klika na "Upload", wtedy otwiera sie nowe male okienko w ktorym jest wlasnie animacja np. klepsydry czy cos innego i napis "Prosze czekac" (oczywiscie najlepszy bylby pasek postepu, ale to raczej nie do zrobienia). Po zakonczeniu uploadu okienko sie zamyka i na glownej stronce napis: "Plik uploadowany pomyslnie".
Any ideas?
Olek
jak wybierzesz plik używsz js do otwarcia okienka z uploadem który wrzuca plik przekazany przez js. masz w tym okienku kod że po wgraniu pliku okienko ma się zamknąć, a okienko które otwarło upload jest odświerzane i przesyłana jest zmienna z napisem że plik został wgrany.
lolo
12.01.2005, 21:58:09
Aha, czyli w js jest funkcja, która jest w stanie to sprawdzic? Poszukam i mysle ze uda mi sie to zrobic. Jak nie to bede dalej wiercil tu na forum...
Dzieki.
Olek
jesli znajdziesz rozwiazanie to please, podrzucic do tego topica ;] na pewno przyda sie kilku osobom ;]
lolo
13.01.2005, 00:48:05
Wrzuce, wrzuce jak to napisze, ale nie wiem kiedy (SESJA...

). Moze byc za pare dni, moze dopiero za miesiac... heh
Pozdrawiam.
Olek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.