Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer FTP, pliki ważą 0b po przesłaniu!
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
verduttio
Witam,
Jest to mój pierwszy temat na tym forum, nie wiem czy pasuje do niego więc proszę o wyrozumiałość.
Tak jak powyżej mam problem z przesyłaniem plików na FTP otóż stworzyłem mały programik w AutoIT, który automatycznie wysyła dany plik na FTP. Wszystko ładnie działa, plik pojawia się na serwerze lecz waży zaledwie 0 bajtów, gdy próbuję go otworzyć wyskakuje pusty plik (czyli zamiast zapisanej strony w wordzie jest pusta strona :/ ). Nie wiem w czym tkwi problem wydaję mi się, że problem tkwi w programie, który stworzyłem ponieważ podczas ręcznego wysyłania pliku na serwer przez stronę z którego mam serwer wszystko ładnnie działa pliki są całe i działają prawidłowo.
Poniżej przesyłam komendy mojego programiku, może ktoś z Was wie czego tu brakuje lub co jest źle? Byłbym wdzięczny choć za najmniejszą pomoc smile.gif

#include <FTPEx.au3>
#include <MsgBoxConstants.au3>

Local $sServer = 'IP serwera'
Local $sUsername = 'login'
Local $sPass = 'haslo'
Local $hOpen = _FTP_Open('MyFTP Control')
Local $hConn = _FTP_Connect($hOpen, $sServer, $sUsername, $sPass) ;polaczenie z serwerem
Local $send = _FTP_ProgressUpload($hConn, "test.txt", "test.txt") ;wysylanie pliku
markonix
To objaw między innymi przepełnienia przestrzeni dyskowej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.