Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]PHP 7 w nazwa.pl
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
uki8877
Witam, jeśli piszę w nieodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie.

Czy orientuje się ktoś z was, kiedy nazwa.pl zamierza do swojej oferty wprowadzić najnowszą wersję PHP?

Pozdrawiam.
mlawnik
Napisałbym do supportu nazwa.pl

kontakt@nazwa.pl
com
raczej pewnie nie prędko, wybrał bym inny hosting wink.gif
uki8877
@com

a może powiedz dlaczego nieprędko ? Uważasz ,że nazwa.pl to "słaba" firma hostingowa ?

no i doradź jaki wg Ciebie hosting byłby odpowiedni :-)
mlawnik
Nieprędko, bo większość firm hostingowych nie spieszy się z aktualizacją PHP.
Są klienci, to po co wkładać dużo pracy (albo wkładają dużo pracy, ale taka aktualizacja chwilę zajmuje, zwłaszcza w przypadku 5->7).
Poszukaj hosting php 7 i się znajdzie.
Fred1485
Ja mam hosting na linuxpl. Opinie są różne na jego temat, ale PHP7 dodali bardzo wcześnie.
com
Jest wiele różnych co oferują już PHP7, a home i nazwa są jakie, są. Je tylko po prostu wszyscy znają wink.gif

Tu np mają http://www.mydevil.net/
uki8877
https://home.pl/hosting

home.pl tez oferuje juz php7 :-)
by_ikar
home.pl i nazwa.pl to są dobre hostingi, kiedy masz statyczne strony. Kiedy nawet masz średni ruch to te hostingi się na to zupełnie nie nadają. Limity transferów, limity ilości zapytań etc etc. Mają dużo klientów, bo dużo kasy wkładają w marketing, znacznie mniej w serwery czy wdrążanie nowych rzeczy. Od siebie też mogę polecić mydevil. Dużo rzeczy, jedynie kolokacje mogliby zmienić, bo niestety atman ostatnio sobie jakieś jaja robi z problemami z łączami..
Rysh
Ja polecam linuxpl, masz tam PHP7 i dobre parametry.
Marek607
Większośc hostingów oferuje php7.
U nas wdrażalem php7 jak było jeszcze w wersji RC i później tylko update było robione.
Obecnie jest php 7.0.6 i przyznam ze zainteresowanie jest dosyć spore - zapewne dlatego że było ono mocno promowane jako kilka razy szybsze niż php5 wink.gif
pewna niedogodność przy przejściu na siodemke to brak niektorych modułów, no i przede wszystkim ioncube.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.