Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam kodera - platny projekt (zdalne)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
jestem2016
Do stworzenia strona internetowa (psd gotowy) , gdzie dodane bedzie 19 kurierow (ktore sa dostepne na terenie Polski, strona podobna w dzialaniu jak sledzeniepaczek.pl) , podpisanie umowy o poufnosci - wymagana. Grafika gotowa, platnosc po wykonaniu projektu paypalem lub wplata na konto. Budzet ok 800zl - do negocjacji, mozemy osobno podpisac umowe dla pewnosci. Poprosze o oferty na priva.
Pyton_000
Czy ja dobrze rozumiem że za 800zł chcesz żeby ktoś Ci zrobił stronę na podstawie PSD i zintegrował wyszukiwanie/śledzenie przesyłek z 19 firmami ?
!*!
@Pyton_000 - wakacje za jakiś czas, co się dziwisz wink.gif
kayman
również polecam zlecającemu poczekać do wakacji, i nie wydzwaniaj po firmach i freelancerach bo tam pracują poważni ludzie i tylko będziesz im (_)(_) zawracać smile.gif

umowa poufności do strony za 800 pln exclamation.gif! biggrin.gif
jestem2016
A kto wydzwania? To wy w srodku dnia nabijacie posty. Jesli taki z Ciebie "profesjonalista" to poprostu nie odpisuj
freemp3
Chodzi o samo pocięcie szablonu do HTML, czy tak jak pisał Pyton_000, o pełni funkcjonalną stronę zintegrowaną z firmami kurierskimi?
ucho1990
Jestem zainteresowany ogłoszeniem. Informacja poszła na PM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.