Witam.
Zapewne rozwiązanie będzie banalne, ale głowie się nad tym już parę godzin i nie mogę wpaść na rozwiązanie.
Niestety w tym przypadku nie znalazłem żadnej przydatnej informacji na ten temat w sieci.
Mam problem z podaniem prawidłowej ścieżki w pliku w CSS.
Posiadałem wcześniej foldery z plikami dla arkuszy styli i fontów:
pliki/css/ - zawieraący pliki css (w zasadzie to jeden plik)
pliki/fonts/ - zawierające fonty w różnych formatach
W pliku css ładowałem fonty, podając ścieżki "../fonts/*". I wtedy działało dobrze.
Działam lokalnie, używam XAMPPa. Utworzyłem subdomenę tmp.domena.com, w której umieściłem oba foldery.
Aby otrzymać plik css, wpisuję adres, np. domena.com/css/arkusz-stylu.css. htaccess przekierowywuje na odpowidni katalog w subdomenie.
CSS się ładuje prawidłowo. Niestety fonty juz nie. W teorii, w dalszym ciągu css powinno prawidłowo ładować fonty w ścieżce "../fonts".
Adres do fontów wpisany bezpośrednio, wpisując zarówno "domena.com/fonts/plik-fontu" czy też tmp.domena.com/fonts/plik-fontu otwiera okienko z zapisem tego pliku.
Nawet, jeżeli podam bezwzględną ścieżkę do pliku "http://tmp.domena.com/fonts/plik-fontu" to też nie działa.
Jeżeli to ma znaczenie, fonty o których mowa to ikony FontAwesome - zamiast ikon wyświetlają się kwadraty.