Cześć,
pracuję na etacie jako młodszy programista PHP ale z racji tego, że pisanie kodu i rozwiązywanie przeróżnych problemów to kombinacja z którą czuję się bardzo dobrze, chciałbym się realizować również po pracy.
Generalnie rzecz biorąc szukam większego projektu do którego mógłbym dołączyć na dłuższy czas, względnie pojedynczych zleceń, gdzie mógłbym się jeszcze bardziej rozwinąć i przy okazji stworzyć coś fajnego smile.gif

Nie lękam się PHP, zarówno obiektowego i strukturalnego, z MySQL dobrze współpracuję w wymaganym zakresie, z Laravelem miałem już do czynienia, poznanie Symfony jest jednym z moich "to do", a pobieżne korzystanie z Redisa i ElasticSearcha tylko wzbudziło we mnie ciekawość i chęć rozwoju w wykorzystaniu tych narzędzi.

Z racji etatu jestem w stanie pracować dodatkowo jedynie po pracy, czyli po godzinie 17 i od tego wyjątków nie przewiduję.

Jeżeli ktoś szuka osoby o podobnym profilu, proszę zostawić wiadomość prywatną, tam chętnie udzielę odpowiedzi na ewentualne pytania smile.gif