Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konkurs o php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
plewa
Chciałbym wiedzieć czy gdzieś nie jest organizowany jakiś konkurs z wiedzy o php lub bądź na program oparty na php?
bela
byly prowadzone na forum battle ( byly 2 ), ale teraz to jakos ucichlo i teraz nic nie ma smile.gif
lemming
Z wiedzy:
konkurs.webovers.org
ActivePlayer
mozna jeszcze jakis battle zorganizowac
bela
Cytat(ActivePlayer @ 2005-01-19 15:43:01)
mozna jeszcze jakis battle zorganizowac

a można, można, ale jakos to ucichło dry.gif
pusiek.org
Cytat(plewa @ 2005-01-19 12:01:15)
Chciałbym wiedzieć czy gdzieś nie jest organizowany jakiś konkurs z wiedzy o php lub bądź na program oparty na php?

U nas nie jest winksmiley.jpg

A tak serio, to fajne byly te battle. Ja oddalem prace na oba. Tez zaluje ze troche to ucichlo.

Chociaz mialbym pewien pomysl na battle. Chociaz moze troche za bardzo pracochlonny.

A mianowicie system obslugi turnieju gier komputerowych typu FPP ( tj. generowanie rozgrywek, dodawanie uczestnikow itd... )

Zeby oszczedzic pracy poszukiwaczą, ja kiedys podjelem proby napisania czegos takiego, ale poki co mam pare innych projektow, wiec nie dokonczylem tego. A bylo by fajnie napisac cos takiego w ramach battle'a, poniewaz taki bajerek bedzie mi potrzebny na turniej, ktory organizuje w swoim miescie. Ale nawet dobrze sie zlozylo ze go nie napisalem, bo teraz bede mogl to zrobic obiektowo i bedzie o wiele latwiej i wygodniej.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.