Witam,
Zlecę napisanie skryptu obsługującego automatyczną wysyłkę: kluczy/kodów po zaksięgowanej wpłacie PayU na allegro.
Funkcje podstawowe skryptu:
- Automatyczna wysyłka kodów kluczy w formie tekstowej po zakupie na allegro i zaksięgowaniu wpłaty przez PayU.
Co musi zawierać skrypt:
- Dodawanie/Edycja/Usuwanie list kodów (stan kodów)
- Dodawanie/Edycja/Usuwanie szablonów wysyłki (ciekawym atutem byłaby możliwość dodania kodu html w szablonie do wysyłki)
- Dodawanie/Edycja/Usuwanie monitów do aukcji (aktywacja automatu pod aukcje, ustawienie listy kodów, ustawienie szablonu do wysyłki)
- Listę kupujących wraz ze statusem: Numer aukcji | Nazwa aukcji | Nazwa kupującego | Czy wpłata zaksięgowana | Czy kod/y wysłany | Możliwość ręcznego zaksięgowania wpłaty. Lista powinna być filtrowana, tak żeby można pokazać wszystkich kupujących i opcje pokazania tylko tych od których wpłata nie została zaksięgowana.
Co powinien zawierać skrypt:
- Automatyczne wnioski o zwrot prowizji jeśli wpłata nie zostanie zaksięgowana po x dniach.
- Automatyczne wystawienie komentarza pozytywnego który zdefiniuje po otrzymaniu takiego.
- Prosty formularz reklamacyjny dodawany do każdego maila z kodem. (Reklamacja > moja odpowiedź > Zamkniecie reklamacji / Dalsza wymiana zdań.
Reasumując taki automat zaoszczędzi mi trochę czasu, korzystam w sumie z gotowych rozwiązań typu automater, czy selmatic, ale mam kilka powodów dla których chce działać na swoim skrypcie.
Oferty proszę kierować na PW.
Pozdrawiam,
Mateusz
Z racji na wiele wiadomości czy zlecenie nadal aktualne.
Na oferty czekam do 10 Września 2016. Po tym terminie wybiorę tą która mi najbardziej odpowiada cenowo i funkcjonalnie.
Pozdrawiam Mateusz