Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zdalna] PHP Developer
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
click5interactive
PHP Developer do stalej pracy przy programowaniu aplikacji webowych/SaaS

Oczekiwania:
- bardzo dobra znajomosc PHP,
- co najmniej roczne doświadczenie zawodowe w programowaniu obiektowym,
- dobra znajomosc SQL oraz baz danych MySQL,
- doswiadczenie z ZEND lub innym frameworkiem,
- terminowosc i solidnosc.

Mile widziane:
- znajomosc baz danych NoSQL (Mongo),
- doswiadczenie w pracy z Git,
- podstawowa znajmosc HTML, CSS i jQuery,
- znajomosc jezyka angielskiego w pismie.

Oferujemy:
- prace zdalna via email, Google Hangout, Slack,
- stala prace w pelnym wymiarze godzin,
- prace przy ciekawych projektach z zastosowaniem najnowszych technologi,
- elastyczne godziny pracy,
- stabilna prace w szybko rozwijajacej sie firmie.

Wynagrodzenie: umowa B2B na podstawie stawki godzinowej. Wysokosc negocjowalna, w zaleznosci od doswiadczenia i umiejetnosci.

Kontakt: Zainteresowane osoby prosze o przeslanie swojego CV, trzech przykladow zrealizowanych projektow oraz oczekiwan finansowych na adres: piotr (at) click5interactive (dot) com

Dane firmy:
click5 Interactive LLC
351 West Hubbard Street
Suite 406
Chicago, IL 60654
USA
https://www.click5interactive.com/
Sokolik
Wymagania słabe (jak można mieć bdb znajomość PHP z rocznym doświadczeniem ?) a na wysłane CV odpowiedzi brak. Czyżby kolejna firma kolekcjoner CV ?
click5interactive
Witam, chodzi o 'co najmniej roczne doswiadczenie zawodowe', a z PHP to rzeczywiscie spodziewamy sie, ze kandydat ma dluzsze doswiadczenie.

Wlasnie zaczynamy poszukiwania kolejnego programisty PHP do zespolu, takze podeslij swoje CV oraz oczekiwania finansowe, zalacz swoj nick, a napewno odpowiemy.
Sokolik
Przepraszam ale już raz było wysyłane - dotarło bo nie dostałem zwrotki i brak odpowiedzi.
Powodzenia w kolekcjonowaniu.
click5interactive
Ciezko nam bedzie rozpatrzec Twoja kandydature, jesli nie chcesz podeslac swojego CV.

Takze, jak cos to praca czeka, a Tobie zycze milego narzekania...lol
Boshi
Cytat(Sokolik @ 21.11.2016, 16:40:25 ) *
Przepraszam ale już raz było wysyłane - dotarło bo nie dostałem zwrotki i brak odpowiedzi.
Powodzenia w kolekcjonowaniu.

Takich firm jest cała masa teraz. Ostatnio do jednej podesłałem CV. Cisza przez 1,5 tyg. No więc śle maila z prośbą o rozpatrzenie i inf. zwrotną. Cisza. No więc olać ich. Najlepsze jest to, że wystawiają te same oferty pracy od jakięs 9 msc biggrin.gif
click5interactive
Przez ostatnie ponad dwa lata zatrudnilismy osmiu programistow przez to forum.

Takze tak, co kilka miesiecy wystawiamy praktycznie to samo ogloszenie, ewentualnie zmieniamy wymagania czy to ma byc Junior czy Senior, i za kazdym razem rozpoczynamy nowa pule rekrutacji. Jesli nie zostales wybrany w poprzedniej rundzie rekrutacji, to znaczy, ze poprostu byli lepsi. Ale to nie wyklucza Cie z przyszlych rekrutacji, bo moze tym razem zostaniesz wybrany.

Takze jesli naprawde szukacie pracy, to trzeba probowac, zamiast tylko narzekac...
daro0
Mam podobne doświadczenia. Wysyłałem CV do niejednej już takiej firmy, jakieś agencje interaktywne, software house czy coś takiego. CV zawierało tylko i wyłącznie kody związane bezpośrednio z rozwojem jednego z frameworków PHP jako portfolio. Powiedziałbym że w wielu przypadkach była odpowiedź (~30%), jednak tylko na tym się skończyło. Nie rozumiem tego. Oficjalnie od jednej z firm otrzymałem odpowiedź odmowną po jakichś 2 tygodniach a moje CV z portfolio obrazującym rozwój FW wystarczyło żebym został zaproszony na rozmowę, która zresztą była naprawdę spoko. Oficjalnie znaleźli kogoś z większym doświadczeniem, zastanawiam się tylko czy tego typu wiadomości nie są wysyłane z szablonu i na odczepnego.

Jakimś takim dziwnym trafem o niebo łatwiej jest pozyskać zlecenie jako freelancer, przedstawiając poprzednie projekty, służąc klientom wiedzą i pomocą, trafiając w ich potrzeby. Tylko że w tym przypadku jest o tyle fajnie że mam pełną swobodę dotyczącą mojej pracy i nie pracuję w jakichś narzuconych technologiach. Mam naprawdę spoko pracę i nie narzekam.
Boshi
Cytat(click5interactive @ 22.11.2016, 17:21:23 ) *
Przez ostatnie ponad dwa lata zatrudnilismy osmiu programistow przez to forum.

Takze tak, co kilka miesiecy wystawiamy praktycznie to samo ogloszenie, ewentualnie zmieniamy wymagania czy to ma byc Junior czy Senior, i za kazdym razem rozpoczynamy nowa pule rekrutacji. Jesli nie zostales wybrany w poprzedniej rundzie rekrutacji, to znaczy, ze poprostu byli lepsi. Ale to nie wyklucza Cie z przyszlych rekrutacji, bo moze tym razem zostaniesz wybrany.

Takze jesli naprawde szukacie pracy, to trzeba probowac, zamiast tylko narzekac...

Panie, ale ja pisałem o swoim regionie nie o was. Nigdy nie aplikowałem do waszej firmy. Nawiązałem tylko do tego, że jest masa firm wyłudzających dane osobowe. Czy jesteście jedną z nich, nie mnie oceniać, ocenią kandydaci po kilku rekrutacjach
No i w moim przypadku owa firma nie wystawia co kilka msc ogłoszenia- to rozumiem, może brakować kogoś do teamu, zmieniają się ludzie itd, ale wystawia je przez kilka miesięcy nieprzerwanie. Kończy się jedno po tyg. od razu następne się pojawia identyczne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.