Szukamy kolejnego członka naszego zespołu, który będzie odpowiedzialny za:

• opracowanie kształtu sklepów internetowych (Woocommerce) i stron WWW (Wordpress),
• konfigurację e-sklepów, dobór stosownych wtyczek i rozwiązań funkcjonalnych,

• ostylowanie, olinkowanie – pełną edycję tekstu zgodną z zasadami tworzenia WWW,

• dopasowanie fotografii do charakteru strony WWW (dobór fotografii przesłanych przez klienta lub z banku zdjęć, obróbka, fotomontaż),

• pełną kompozycję serwisu z dbałością o jego użyteczność i wysoki poziom estetyczny.

Zależy nam na osobach zaangażowanych, pomysłowych i ….szybkich.

Warunki:

• gwarantujemy fantastyczną atmosferę, poczucie humoru i sensowne wynagrodzenie (2500-3500 netto)
• rozliczenie – faktura (preferowane) lub umowa zlecenie, ale nie wykluczamy umowy o pracę

• zapewniamy prywatną opiekę zdrowotną
• praca w biurze w centrum Wrocławia

Zatem jeśli chcesz pracować w niestandardowej firmie z fajnymi ludźmi i możesz odpowiedzieć twierdząco na większość poniższych stwierdzeń:

• znam środowisko WordPressa i Woocommerce,

• potrafię uruchomić i odpowiednio skonfigurować sklep internetowy,

• znam zasady edycji tekstu na WWW lub chętnie się w tym doszkolę,

• CSS i HTML – rzecz jasna!

• szybko się uczę,

• dobra organizacja / dokładność / skrupulatność to moje mocne strony,

• lubię poznawać i tworzyć nowe rzeczy,

• mam rozwinięte poczucie estetyki,

• jestem nastawiony na rozwiązywanie problemów i interesuje mnie systematyczna, długofalowa współpraca,

...to być może szukamy Ciebie? 

Napisz do nas! Wyślij e-mail na nasz adres: praca@headway.pl z przykładami swoich realizacji i ze swoim CV.

PS. W dokumentach aplikacyjnych pamiętaj proszę o poniższej klauzuli: 

"Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883, wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji."