Mam dwa problemy.
1. Nie mogę przypisać kodu php do przycisku. Chciałbym żeby wszystko było na jednnej stronie a nie w oddzielnym pliku.
2. Mam problem z przypisaniem zmiennej do tego co wybiorę w comboboxie.
Chciałbym żeby w comboboxie wybierał nazwy tabel z bazy danych a po naciśnięciu przycisku na tej samej stronie pojawiła się tabela z imionami. Obecnie tabela się pojawia,ale nie potrafię jej przypisać do przycisku oraz mam problem z comboboxie w którym nie potrafię przypisać zmiennej do wyboru.
Proszę o pomoc
Cześć wszystkim.
Chciałbym żeby w comboboxie wybierał nazwy tabel z bazy danych a po naciśnięciu przycisku na tej samej stronie pojawiła się tabela z imionami. Obecnie tabela się pojawia,ale nie potrafię jej przypisać do przycisku oraz mam problem z comboboxie w którym nie potrafię przypisać zmiennej do wyboru.
Proszę o pomoc
<?php MySQL'); $db_name = "test"; or die('Błąd zapytania'); if(mysql_num_rows($wynik) > 0) { echo "<table cellpadding=\"2\" border=1>"; while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) { echo "<tr>"; echo "<td>".$r['imie']."</td>"; echo "</tr>"; } echo "</table>"; echo "</table>"; } ?> <select name="name"> <option value="test">test</option> <option value="test1">test1</option> </select> <button>Wyslij</button>