Z tego co zaobserwowałem, to źle lokalizuje kliknięcia - wszystko podaje że było kliknięte z poza PL, choć w prawdzie kliknięcia pochodziły z PL.
Wydaje mi się, że to jest przyczyną tego, że wszystkie kliknięcia zostają odrzucane.

W plikach znalazłem taki kod - nie wiem czy o to chodzi - ale jeśli tak, to czy dobrze on jest napisany?
<div class="head">Kliknięcia względem województw</div> <div class="body"> <div id="chart_div"></div> <?php include'js/gmap-js.php'; ?> <script type='text/javascript' src='/js/jsapi.js'></script> <script type='text/javascript'> google.load('visualization', '1', {'packages': ['geomap']}); google.setOnLoadCallback(drawMap); function drawMap() { var data = new google.visualization.DataTable(); data.addRows(16); data.addColumn('string', 'Województwo'); data.addColumn('number', 'Kliknięć'); data.setValue(0, 0, 'Dolnośląskie'); data.setValue(0, 1, 87); data.setValue(1, 0, 'Kujawsko-pomorskie'); data.setValue(1, 1, 76); data.setValue(2, 0, 'Lubelskie'); data.setValue(2, 1, 65); data.setValue(3, 0, 'Lubuskie'); data.setValue(3, 1, 54); data.setValue(4, 0, 'Łódzkie'); data.setValue(4, 1, 43); data.setValue(5, 0, 'Małopolskie'); data.setValue(5, 1, 32); data.setValue(6, 0, 'Mazowieckie'); data.setValue(6, 1, 2); data.setValue(7, 0, 'Opolskie'); data.setValue(7, 1, 65); data.setValue(8, 0, 'Podkarpackie'); data.setValue(8, 1, 65); data.setValue(9, 0, 'Podlaskie'); data.setValue(9, 1, 43); data.setValue(10, 0, 'Pomorskie'); data.setValue(10, 1, 54); data.setValue(11, 0, 'Śląskie'); data.setValue(11, 1, 12); data.setValue(12, 0, 'Świętokrzyskie'); data.setValue(12, 1, 32); data.setValue(13, 0, 'Warminsko-mazurskie'); data.setValue(13, 1, 21); data.setValue(14, 0, 'Wielkopolskie'); data.setValue(14, 1, 23); data.setValue(15, 0, 'Zachodniopomorskie'); data.setValue(15, 1, 23); var options = {}; options['dataMode'] = 'regions'; options['region'] = 'PL'; options['height'] = '295px'; options['width'] = '100%'; options['keepAspectRatio'] = 'boolean'; options['colors'] = [0x00CCCC, 0x0099CC, 0x0066CC]; var container = document.getElementById('chart_div'); var geomap = new google.visualization.GeoMap(container); geomap.draw(data, options); }; </script> </div> </div> </div> <div class="col1 cright"> <div class="box fixedheight"> <div class="head">Witryny odsyłające</div> <div class="body"> <div id="chart_div2"></div> <script type="text/javascript"> google.load("visualization", "1", {packages:["corechart"]}); google.setOnLoadCallback(drawChart); function drawChart() { var data = google.visualization.arrayToDataTable([ ['Task', 'Hours per Day'], ['Facebook', 411], ['Nk', 232], ['Inne', 45] ]); var options = { height: '350', width: '100%', keepAspectRatio: 'boolean', chartArea:{left:"33%",top:10,width:"50%",height:"75%"} }; var chart = new google.visualization.PieChart(document.getElementById('chart_div2')); chart.draw(data, options); } </script>