Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Dwa adresy e-mail w formularzu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ZhLeliwa
Dz dobry
Na mojej stronie używam formularza jaki wykopałem z netu pod linkiem odwiedź stronę
W wierszu 12 zadeklarowany jest adres pod jaki mają przychodzić dane z wypełnionych prawidłowo pól formularza.
Formularz "śmiga" jak należy wysyłając prawidłowo wpisane dane z formularza.
Mam jednak pytanie dotyczące odbiorców formularza.
Jak zadeklarować w tym formularzu drugi adres e-mail pod który też będzie wysyłana wiadomość?
Próbowałem dodać do tej linii wpis w takiej formie:
$GLOBALS['ct_recipient'] = 'YOU@EXAMPLE.COM' 'YOU1@EXAMPLE.COM' ; (ze spacją) ale wtedy formularz wcale się nie wyświetla / wiem...wiem - zapis 'YOU@EXAMPLE.COM' to tylko przykład/
Liczę na cenne wskazówki od bardziej obeznanych ekspertów w tej materii niż ja - i pozdrawiam
Lukeup
  1. $GLOBALS['ct_recipient'] = 'YOU@EXAMPLE.COM, YOU1@EXAMPLE.COM';
ZhLeliwa
Cytat(Lukeup @ 13.04.2018, 23:26:17 ) *
  1. $GLOBALS['ct_recipient'] = 'YOU@EXAMPLE.COM, YOU1@EXAMPLE.COM';

To jest strzał w dziesiątkę - dziękuję za szybką i co najważniejsze dobrą odpowiedź / pomógł też poleciało /

Dz dobry ... ponownie sprawa z formularzem
Po zastosowaniu powyższego kodu maile na poczt wp.pl dochodzą bez problemu. ALE już na gmail poza pierwszym razem - kiedy to pierwszy formularzowy mail wylądował w spamie - już żaden później nie dochodzi. Skonfigurowałem nawet filtr ale nic z tego.
Jak tego gmaila obłaskawić? - podpowie ktoś?
Pyton_000
https://www.mail-tester.com/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.