//$stare = array(1,11,12);
bo jeżeli mam numerek 11 to zamiast jedenascie pokazuje mi jedenjeden

Czy da się w jakiś inny sposób to wykonać ?
//$stare = array(1,11,12);
<?php "1" => "jeden", "11" => "jedenascie", "111" => "sto jedenaście", "1111" => "tysiąc sto jedenaście", "222" => "dwieście dwadzieścia dwa", "pięćset" => "500", "euro" => "€" ); $words = "Była sobie 1 kura, 11 świń, 111 krów i 1111 kurczaków. Wszystko poszło na 222 ruszty. Za to zarobiliśmy euro500"; ?>
Była sobie jeden kura, jedenascie świń, sto jedenaście krów i tysiąc sto jedenaście kurczaków. Wszystko poszło na dwieście dwadzieścia dwa ruszty. Za to zarobiliśmy €500
function przetlumaczmi($numerek){ ...('select * from tlumaczenia where numerek in ($numerek)'); //pętla return wyniki }
<?php // end() pobiera ostatni index z tablicy i podstawiany jest do petli. // Nie wiem jak Ty tam masz wiec jest tak ze ustalilem iz ostatni index jest najwekszy $to_words = array('1' => 'jeden', '11' => 'jedenascie', '33' => 'trzydziesci trzy', '20' => 'dwadziescia', '111' => 'sto jedenascie'); { { { } } } ?>
<body style="background: darkgoldenrod;">
<?php $data_from_db = "1 sdfsdf 11 12 1 11 tree."; } else { $quantity = 0; } for($i=0;$i<$quantity;$i++) { $old[$i] = '@\b'.$old[$i].'\b@'; $rep[$i] = '<span style="color: green;">'.$rep[$i].'</span>'; } echo preg_replace($old, $rep, $data_from_db); // jeden sdfsdf jedenascie dwanascie jeden jedenascie tree. ?>
</body>