Szukam osób ktore beda wstanie mi pomoc lub pokierowac w stworzeniu systemu dla studentow. Aplikacja miala by byc stworzona w PHP 7 i MYSQLi a wyglad w Bootstrap.Wizja jest taka ze jest logowanie do systemu z roznymi rolami dokladnie z 3 (Admin, Pracownik Uczelni oraz obsluga typu Kadry) wiadomo ze Admin widzial by w CMS wszystkie opcje po zalogowaniu , Pracownik 85%-90% opcji, a obsługa np Kadry tylko liste w tabeli o studentach i inforamcje o tym czy jest skreslony czy aktywny itd. Chcialbym stworzyc menu gdzie byla by mozliwosc dodawania studentow,edycja i usuwanie oraz oczywiscie wypelnianie danych o nich oraz mozliwosc wklejenia zdjecia legitymacyjnego, druga opcja mozliowosc dodawania przedmiotow edycja i usuwanie ich. Trzecia opcja promotorzy takze dodawanie ich edycja i usuwanie. Co najwazniejsze przy dodawaniu studenta byla by mozliwosc wtedy wybrania takze na jki idzie przedmiot lub kto bedzie jego promotorem. Czwarte menu aby byla mozliwosc stworzenia "file managera" osobiscie znalazłęm cos takiego jak (Tiny File Manager - https://tinyfilemanager.github.io/ ) Mysle ze super by sie nadawalo do tego systemu. Przepraszam wszytskich ale jestem raczkujacy i na forum i w PHP wiec cos tam juz stworzone mam na localhoscie ale wolalem najpierw podpytac sie czy ktos moglby mi pomoc lub moze bylby chetny pokierowac mnie z kodem itd. Z gory bardzo dziekuje wszytskim za odpowiedzi.

Myślicie że dobrze zostało to napisane ? z 3 rożnymi rolami
$conn = mysqli_connect('localhost', 'root', '', 'baza'); $query = mysqli_query($conn, "SELECT * FROM uzytkownicy where user='" . $_SESSION['user'] . "'"); while ($row = mysqli_fetch_array($query)) { $role = $row['rols']; } if ($role == 'Admin') { <p>Zalogowano się jako: <br><u>Administrator</u> </p>
} elseif ($role == "Users") { <p>Zalogowano się jako: <br><u>Użytkownik</u> </p>
} elseif ($role == "Kadry") { <p>Zalogowano się jako: <br><u>Kadry</u> </p>
rols enum('Admin', 'Users', 'Kadry') utf8_polish_ci