Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukkuje zaufanego człowieka
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
andre333
Słuchajcie chodzi oto że szukam osoby odpwoiedzialnej.Która pomoże mi rozwinąc strone jak i forum.Jak to się mówi co 2 głowy to nie 1.Osoba ta musi znac sie na rzeczy czyli:
1.Znac bardzo dobrze tematyke strony czyli w tym przypadku gre Gothic.Zreszta strona ma adres www.gothicextra.er.pl
2.Musi znac dobrze cały język html itp.
4.Dobrze by było gdyby umiała robic skiny na strone i forum albo przynajmniej modyfikować je a jezeli niepotrafi to żeby znała kogos kto zwasze pomoże
5.Dobrze by było gdyby umiała wgrywac mody do forum i strony albo znała kogos kto bedzie wgrywał.
6.Co najważneijsze żebyśmy się dogadywali
7.Zeby robiła wszytsko żeby strona się rozwijała bo jak wiadomo w tych stronach o Gothicu zrobiła jak narazie jakąs tam furorke ale jak wiadomo zawsze może byc lepiej
8.Żeby miała pomysły na strone jak i forum
9.Zostanie oczywiście Administratorem strony jak i forum
10.Poprostu zawsze żebyśmy wszytsko razem robili a będzie swietnie
11.Czekam na zgłoszenia.
12.TYlko www.gothicextra.er.pl
Gdyby się ktoś zdecydował i podjął temu wyzwaniowi prosze o kontakt gg-1419106 lub zgłaszanie się tutaj
PMadej
Myślę, że zainteresowani zgłoszą się na GG. Kierunek tego tematu idzie w złym kierunku w związku z tym blokuję.

@AxZx: Radzę popracować nad językiem bo to nie pierwszy raz kiedy twój sposób odnoszenia się do innych użytkowników forum mi się niepodoba ... kolejne będzie ostrzeżenie +1
Seth
A ja usunalem zbedne komentarze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.