Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: błąd 502 serwera
Forum PHP.pl > Forum > PHP
chmolu
Piszę tego posta w akcie desperacji. Od ponad trzech godzin próbuję uruchomić skrypt na serwerze. Za każdym razem widzę błąd 502 i komunikat.
Cytat
Bad Gateway
An error occurred while communicating with another application or an upstream server.

Skrypt nie łączy się z żadnym zdalnym serwerem, więc nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Próbowałem już chyba wszystkiego...

Myślałem, że przyczyną jest kodowanie utf-8 plików php, zmieniłem więc kodowanie we wszystkich plikach z powrotem na iso. Skrypt ruszył, ale po odświeżeniu znowu błąd 502...

Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem?
vala
jest 1 w nocy, nie wiem czy jestem chory? a moze spie? a moze slepy i nie widze zadnego skryptu?smile.gif

edit :
hyhy ale zegar serwera jest jakis lewy:)
chmolu
Skrypt jest zbyt rozbudowany, żeby go tu przytoczyć. Miałem nadzieję, że ktoś będzie wiedział ze swojego doświadzczenia, co powoduje ten błąd...
vala
use google luke:)

za malo danych podanych ,zeby znalezc konkret

http://www.xtremepccentral.com/forums/show...6521#post156521
chmolu
Podejrzewam, że problemem może być TurckMMCache zainstalowany na serwerze.
Gdy wgram pliki na serwer i uruchomię skrypt to działa. Po odświeżeniu już nie...

edit:
Teraz już jestem pewien, że problemem jest mmCache. Kiedy daję ini_set('mmcache.enable', 0); na początku skryptu wszystko zaczyna działać...

Czy w mmcache powinien w ogóle być zainstalowany dla php5?? Z tego co wiem jest on przeznaczony dla php4.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.