Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: REQ: błąd w shoutboxie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
krzywy
Witam!
Postanowiłem zrobić shoutbox na mojej stronie, założyłem konto na friko (ponieważ obsługuje php) i wrzuciłem tam NoiseBoxa (adres strony hxxp://www.czarci.friko.pl) ale jak widzice nie da się wpisac ponieważ wyskakują błędy w liniach od 105 do 111, ja na php niezbyt się znam i nie mam pojęcia co mam zrobić aby shoutbox działał. Podaję namiarki na ftp. na którym leży shout box:

ftp://czarci.friko.pl
log:czarci
pass:genesis

PLEASE HELP ME

Za pomoc z góry wielkie

Pozdrawiam
KRZYWY
TomASS
Ja nie widzę żadnego błedu na : http://www.czarci.friko.pl
krzywy
Więc umieszczam to co pokazuje mi się po próbie "krzyknięcia"
Kod
Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 105

Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 106

Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 107

Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 109

Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 110

Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 111
TomASS
Właśnie pisze, że pierwszy argument powinien być tablicą
krzywy
Ok już odzedłem poprostu było coś nie tak w messages.xml
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.