Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BŁAGAM O POMOC!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
luke1981
Witam!!!

Mam na uczelni przedmiot do zaliczenia Tworzenie stron WWW. Muszę do czwartku do 16tej przygotować stronkę z przykładem zastosowania php i JavaScript.
Strona ma wyglądać następująco: Logowanie w php - prosty formularzyk (login i hasło) - hasło i login mogą być wpisane jako zmienne. Po prostu najprościej jak się da. Formularz najlepiej żeby był ukryty w kodzie php.
Jeśli hasło i login są poprawne to wyświetlana jest strona ze źródłem skryptu. Jeżeli nie poprawne to alert - Niepoprawny login lub hasło!.
Co do JS to już mam gotowe.

Jeśli ktoś mógłby mi szybko takie coś napisać!!! Dla mnie jest to troszkę problem bo muszę siedzieć w pracy :-((( Poza tym żona jest już w szpitalu i lada chwila może rodzić...

Błagam pomóżcie!!! Muszę to zaliczyć!!!

Proszę o kontakt: lukasz.mirkowski@wp.pl

Pozdrawiam i zgóry dzięki za wszelką pomoc.
Łukasz Mirkowski
mike
Serce mi pęka ponieważ (z tego co piszesz) jesteś w trudnej sytuacji. Powinienem zamknąć ten temat, ponieważ:
1. Nie to forum, powinienieś napisać na Poszukuję;
2. Forum nie służy do uzyskiwania gotowców, i mało osób jest je skłonna pisać;
3. Tym bardziej że chchesz potem się podpisać pod tym skryptem jako autor i bądź co bądź mieć z niego kożyści (zaliczenie przedmiotu);
4. Poza tym jest wrzesień, co oznacza że rok akademicki się jeszcze nie zaczął a trwają co najwyżej sesje poprawkowe. A to z kolei oznacza że miałeś duuużo czasu żeby to zrobić samemu.

Nie zamknę (ale może któryś z modów się z tym nie zgodzi i on to zrobi), ale dziękuj za to żonie (powodzenia, życzę pomyślnego rozwiązania).
Życzę szczęścia w szukaniu kogoś kto to napisze, a pewnie go znajdziesz bo problem bardzo prosty.
gladiror
Polecam:

http://forum.php.pl/index.php?act=Search&f=27

Wpisz logowanie i znajdziesz skrypt...
Pigula
poszukaj na hotscripts.com ale dla mnie jest to smieszne po co wogole studiujesz jezeli sie nie chcesz nauczyc a co lepsza dajesz watek dzien przed terminem
Radarek
Cytat(Pigula @ 2005-09-15 11:12:25)
dla mnie jest to smieszne po co wogole studiujesz jezeli sie nie chcesz nauczyc

Oj za bardzo sie pospieszyles. Widzac nazwe przedmiotu "Tworzenie stron WWW" stwierdzam ze na 99% ze luke1981 nie studiuje informatyki ani nic podobnego. Wiem jak jest w takich przypadkach: przedmioty informatyczne sa traktowane po "macoszemu" i przewaznie kaza robic tego typu rzeczy o jakich napisal luke1981. Nie ucza php, ani html ani nic podobnego ale nagle kaza napisac skrypt w php. Fakt, ze to co napisal luke1981 jest b. proste do zrobienia ale dla osob ktore maja pojecie o programowaniu w php (albo w ogole o programowaniu). A skad ci ludzie maja to umiec? Nauczenie sie podstaw programowania i php tylko i wylacznie dla 1 skryptu na zaliczenie 1 przedmiotu raczej nie jest oplacalne i dlatego w takich przypadkach robi sie tak jak luke1981 - szuka pomocy innych. Jedyne co moge mu zarzucic jest to ze zaczal pytac tuz przed terminem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.