Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z easyletter
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
lovefool
Witam wszystkich!
Mam mały problem...ściągnąłem sobie skrypt mailinglisty - easyletter...wypełniłem myśle wszystko tak jak należy(z resztą nie jest tam tego dużo) a jednak wyświetla mi się błąd przy próbie zapisania się na nią...
a dokładniej:
Warning: fopen(moje.txt) [function.fopen]: failed to create stream: Permission denied in /www/users/myslovitz/www/easyletter.php on line 83

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/users/myslovitz/www/easyletter.php on line 85

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/users/myslovitz/www/easyletter.php on line 86

Czy ktoś wie dlaczego??

pozdrawiam
Fo
Cytat
failed to create stream: Permission denied
a CHMOD ustawiles na 777 ?
lovefool
Wybacz prosze ale jestem początkujący...
Jak ustawić chmod na 777??
Fo
np. jesli korzystasz z windows commandera aby pliczki wrzucic na serwer ... to zaznacz ten katalog w pliczkami i wybierz sobie z menu atrybuty pliku czy jakos tak (pisze z pamieci) i zaznacz odpowiednie pola - beda chyba : zapis, odczyt, ... pokombinuj... od tego cala zabawa sie zaczyna...
michaloo
a nie lepiej w tym pasku na dole napisac chmod 777 nazwa folderu ?(oczywiscie w pasku na dole w commanderze)
Fo
pewnie ze lepiej ale niech sie troche pomeczy i sam pokombinuje poczyta o programie co gdzie jak sie robi .... 8) a tak powaznie to zapomnialem o tym - juz dzis wysiadam i ide spac... dobranoc panstwu sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.