Witam wszytkich, jestem nowym uzytkownikiem, wczesniej mialem od czynienia tylko z HTML-em i znam go dobrze, ale teraz trzeba isc ze swiatem, teraz liczy sie tylko php iz jest ono wygodne w obsludze i szybkie do postawienia kazdy wie o czym mowa, te meczenia sie w html-u pisaie masy teksu, no dobra przejde do sedna sprawy.
Prowadze strone internetowa wraz z moim nauczycielem z jezyka agnielskiego jak latwo sie domyslec strona dotyczy wlasnie tego jezyka ( www.tec.abc.pl ). Ostatnio nic z nia nie robilem poniewaz byly wakacje, stronka jest prosta ale przejrzysta. Mam zamiar zrobic ja w php, mam serwer obslugujacy php, tylko brak mi doswiadczenia z php, dotychczas wgrywalem i uruchamialm gotowe skrypy php jak forum itp. Strona powinna zawierac system newsow, dodawanie z przegldarki po zalogowaniu sie i otrzymaniu prawa (wiadomo o czym mowa:P), powinna zawierac forum, galerie zdjec mozliwosc uploadingowania z przegladarki po zalogowaniu sie tak samo jak newsy, no i pare innych dzialow gdzie tylko wystepowal by tekst.
Wiec mam pytanie i jednoczesnie prozbe czy ktos pomoglby mi to zrobic?
Nie spieszy sie , chetnym bede bardzo wdzieczny, i postaram sie odwdzieczyc o ile bede mogl.
Kontakt:
-GG: 4670653
-Email: dracull_16@o2.pl
Pozdrawiam.