Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwis do zrobienia
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
asdfgh
Potrzebuje programu do zarzadzania firma, wyplaty,magazyn,zamowienia + troche specjalistycznego kodu zwiazanego z branza, znajomy informatyk ocenil to na okolo 2-3 tysiace lini kodu i miesiac pracy. Prosze przesylac informacje przez PW, pelna dokumentacja gdy wybiore oferte
scanner
Praca oferowania => Poszukuję.
Post nie spełnia wymagań działu.

Swoją drogą, ocenianie skomplikowania projektu poprzez ilośc linii kodu jest bardzo niepoważnym podejściem do temnatu.
Programistyka to nie dziennikarstwo.
Tu sie nie płaci za wierszówkę.
marast78
hm chyba ten kolega miał Inżynierię oprogramowania i się za dużo naczytał, no chyba że za linijkę płacisz 1 zł to może to nawet zajać 5 tys. wierszy biggrin.gif
Sh4dow
zastanawia mnie jedno, jak bedzie wygladac te 2-3k lini kodu przy takim projekcie. Ja jak na razie mam u siebie jedynie 60k lini kodu (niestety razem z komentarzami) i nie mam jeszcze skonczonej administracji dla stronki, nie mowiac juz o forntEndzie dla usera.
Nie no te 3000 lini kodu mnie rozbraja. No chyba ze bez komentarzy i znakow nowej lini Rkingsmiley.png guitar.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.