Cytat(seba881 @ 1.11.2005, 14:37:20 )

Witam wszystkich
posiadam strone na republice ale jak wszyscy wiedzą jest atm bodajrze 10 MB miejsca chciałbym rozszerzyć swoją strone o dział download. w ostatnim komputer świecie był program alacer do tworzenia serwera z własnego kompa. niestety komputer nie moż echodzic u mnie 24h na dobe więc jako głowna stroną musiała by figurować republika ale czy da sie coś zrobić by wtedy gdy bedę n akompie coś na tamtej stronie się wyświetlało że pliki są dostępne?? (posiadam neostrade) jestem całkowice zielony potrafie tylko troche w htmlu więc prosze o pomoc.
Republika nie oferuje MySQL przedewszystkim a to jest miejsce gdzie obecnie zamiesciles swoj artykul , Jezeli rowniez znasz tylko html podstawy mysle ze warto zamiescic to na przedszkolu , pozatym robiac dzial download na 10mb serverze , co tam chcesz wstawic

ja proponuje znalesc jakis inny darmowy servis, wpisz sobie na google free php, mysql hosting i sie tam zerejestruj i pomysl nad tym co cchesz osiagnac, jak nie masz zielonego pojecia a chcesz sie bawic w dzialy download to albo sie podlucz albo znajdz sobie jakiego CMS i zrob na nim jakas stronke od czegos trzeba zaczac

ja z tad zmykam bo to nie temat nawet zwiazany z dzialem pa i powodzenia