Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sponsor] Poszukiwany
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
andre333
Witam. Jestem obecnie administratorem strony www.gothic-e.pl. Niestety w ostatnich czasach strona często niedziała, z powodu servera. Szukam szczególnie firmy, która pomoze mi i mojemu servisowi, na rozwinięcie się. Jestem ambitnym adminem, i mam jedno zadanie, aby moja strona coś osiągnęła w internecie. Parametry konta, niewymagam jakiś cudownych, ale tą rzecz wole omówić osobiście. Teraz sprawa z domeną. Dobrze byłoby, gdyby sponsor, był tak dobry i zasponsorował mi domene obecną, lecz jeżeli byłoby to niemożliwe, przynajmniej przyznać mi jak najkrótszą domene i jak najładniejszą. Strona i forum obecnie przechodzą wielkie zmieny. Zostanie wprowadzony własny skrypt na strone, napisany przez firme wraz z nową szatą graficzną. Dzięki sponsorowaniu mojej strony, oczywiście moge zaoferować reklame w kązdym typie, chodzi mi oto aby servis, działał dalej. Może odwiedzin niema jakiś wygórowanych, lecz to się zmieni, jak będe posiadał solidne konto.

Dlatego zainteresowanych współpracą prosze o kontakt gg-1419106 lub email:bartus333@o2.pl
MrMag
tak to Ci tylko w Erze dopasuja biggrin.gif

Tak serio to chyba powinienes poprawic gramatyke bo to odstrasza. Informacja o ilosci unikalnych dziennych odwiedzinach serwisu by sie przydala i jego grupa docelowa.
shpyo
nie wiem czy tutaj znajdziesz kogoś.
Proponowałbym pisać bezpośrednio do firm oferujących hosting!
Tutaj masz link, który pomoże skonstuować Tobie mniej więcej "ofertę": http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=20947
marcin_olo
Cytat
Jestem obecnie administratorem strony www.gothic-e.pl. Niestety w ostatnich czasach strona często niedziała, z powodu servera.

Uwaga na ten adres. Z ciekawości wszedłem na tą stronę i w ciągu kilku sekund gratisowo dostałem kilka wirusów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.