Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprawa sklepu!POMOCY!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
davidoff1
Jest osoba która mogła by mi powiedzieć gdzie mam błędy?? Mam juz gotowy sklepik taki podstawowy potrzebny do szkoły tylko jest w nim błąd i niemoge sobie z tym poradzić gdyz dopiero zaczynam przygodę z php. Jesli ktos mogłby mi pomoc to niech zostawi emalia to mu wysle caly skrypt.
Pozdro

P.s Jest moze jakas ksiazka ktora opisuje na przykladzie prosty sklep??
Kshyhoo
Starym zwyczajem, jaki apnuje na tym Forum, odpowiem sarkastycznie.
Nie wiem jak inni użytkownicy tego Forum, ale ja dopiero mam zamówioną u Mikołaja Srebrną Kulę, zaś moja słodka żonka, wróżka, przedywa obecnie we Włoszech i nie może pomóc w tej materii. Dopóki nie zobaczymy kodu skryptu, nikt nie pomoże. No chyba, że jasnowidz... Wklej kod, niezapomnij użyć BBcode.
brachu
A książek jest masa wystarczy wejsc na helion i wpisac php!!! Ale jeśli zaczynasz przygode z php to polecam "php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie".
davidoff1
Niebede calego kodu wklejal bo bym musial wszystkie skrypty wkleic smile.gif Moge wma to na emaila wyslac!!!
R4v3N
to ja poprosze tongue.gif
postaram sie pomoc ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.