Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: RSS a link do tematu...
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
LBO
korzystam z RSS forum... itroche mnie denerwuje gdy temat ma conajmniej 2 strony a link z seed'a zawsze prowadz do strony 1-szej.. mozna by to zmodyfikowac zeby przekirowywal do ostatniej (albo do strony zaseedowanego posta)?

edit: widze, ze nie :/
DeyV
Długo to trwalo, ale się dało.

Zachęcam do przetestowania, czy wszystko jest OK.
LBO
uzywam Thunderbirda... niestety w jego internal browserze nie moge wykonac czegos takiego jak logowanie, wiec dodanie view=getnewpost w parametrze url'a nic nie daje i laduje sie pierwsza strona tematu (co prawda klikniecie link'a uruchamia przegladarke i tam jest okay, ale wolalbym - i pewnie nie tylko ja - by program RSS rowniez byl zdolny do tego)
GrayHat
@LBO: nie wymagaj. tu wszyscy robia portal po pracy/studiach i kazdy to robi ze swojej dobrej woli tongue.gif
DeyV
LBO - wymagaj smile.gif
Nie wiedziałem, że są ludzie, którym chce się wchodzić na forum przez browsera nie będącego norlmalną przeglądarką.

Sprawdzę, czy możliwe będzie dostosowanie się również do tego zapotrzebowania, choć, prawdę mówiąc - nie sądzę.
LBO
Cytat
@LBO: nie wymagaj. tu wszyscy robia portal po pracy/studiach i kazdy to robi ze swojej dobrej woli

rozumiem to i pochwalam, ale skoro np zakladacie takie cos jak BUGS.php.pl to nie jest argument... a mi tylko chodzi o to by serwis byl jak najbardziej przyjazny dla uzytkownika...

Cytat
Nie wiedziałem, że są ludzie, którym chce się wchodzić na forum przez browsera nie będącego norlmalną przeglądarką.

nie wiem, czy uzywasz jakiegos klienta RSS, ale zamiast wchodzic bezposrednio w link, temat ogladam w kliencie... jest to sposob szybszy... jezeli znam odpowiedz to wtedy wchodze przez przegladarke w innym wypadku, laduje nastepna pozycje :-D to nie jest zadnego rodzaju riposta - chcialem pokazac, ze "to zapotrzebowanie" to nic dziwnego i zaden wyjatek...
DeyV
LBO - wiem, dlatego na początku napisałem: "Wymagaj"
Ja i wielu innych jesteśmy zadowoleni z tego, gdy ludzie przedstawiają konkretne p\ropozycje tego, co trzeba poprawić.
W ten sposób wyraźnie widzimy, że ktoś potrzebuje naszej pracy i zachęca nas to do dalszych starań.

Oczywiście - GrayHat wspomniał tu o grupie ludzi, którzy zamiast proponować - oczekują i marudzą.

Jednak ten temat, oraz Twoja postawa, w żadnym przypadku nie jest w ten sposób odbierana.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.