Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: taki jeden konkurs
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Vogel
AD: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=41060

Ja mam coś do dodania.
a czemużby zamykać ten topic? jestem ciekawe ile "domowych zadań" zostało odrobionych dzięki temu forum. wytłumaczcie mi czym się różni konkurs, praca domowa z informatyki czy dokończenie projektu za który skasuję klienta na okrągłą sumkę? hm? ja nie widzę między tymi zdarzeniami ŻADNEJ różnicy. po prostu ktoś odwala za Ciebie pracę i nadrabia twój brak wiedzy.

więc zostawcię tę swoją fałszywą moralność za drzwiami, ok?
SongoQ
Nie jestes w stanie zidentyfikowac czy to zadanie czy konkurs czy pomoc w projekcie czy jeszcze cos innego. Pytanie zostalo zadane - odpowiedz sie pojawila. To juz zalezy od osoby ktora pyta. Rowniez mysle ze to jest nieuczciwe ale nikt nie jest w stanie weryfikowac co sie na forum pokazuje.
nospor
Cytat
więc zostawcię tę swoją fałszywą moralność za drzwiami,
Do kogo to?

Forum sluzy zdobywaniu informacji, wiedzy. Zazwyczaj niewiemy czemu one "slużą". Ale czasami sie dowiadujemy. Raz byl przypadek, ze gosciu chcial pobierac zdjecia. Okazalo sie ze chodzilo o pobieranie zdjec erotycznych z cudzego serwera. kradzież. to zareagowalismy. bylo jeszcze pare takich przypadkow.

Jak ktos w aptece kupuje jakis cudny specyfik, to skad aptekarka ma wiedziec do czego uzyje. Zaklada ze w uczciwych zamiarach. a moze chce ten ktos kogos otruc? No to chyba trzeba zareagowac. Hihi, ale przyklad smile.gif

Ogolnie rzecz mowiąc, zadan na konkursy tu rozwiązywac nie bedziemy (jesli wiemy ze oto chodzi smile.gif )
Ale opinię na ten temat kazdy moze mieć swoją.

ps: przenosze na opinie
tiraeth
Już raz zamknałem podobny temat, też chodziło o rozwiązanie dla tego konkursu w KŚEkspert. A mogłem to udowodnić ponieważ dosłowie 5 minut przed zaglądnieciem na forum, czytałem owe czasopismo i natknąłem się na pytanie konkursowe. I nie zawachałbym się zamknąć tego typu temat jeszcze raz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.