Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Ramka" na stronie - jak popup..
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
NetJaro
Witajcie smile.gif

Szukam skryptu, który wyświetli mi na stronie (w danym miejscu) w ramce zawartość danej strony smile.gif Ma to zastępować popup i musi mieć "X" do zamykania okna. Chodzi o to, jakby ktoś popupa przykleił do strony, mozna było go rozmieszczać (drag-drop) i zamykać, ale to nie jest popup, tylko reklama otwierająca się ze stroną.. trudno wytłumaczyć smile.gif

Szukałem w Google.pl i na Onet.pl, również przeglądałem te forum - nic nie znalazłem sad.gif

Dzięki z góry.
scanner
Może po prostu zastosowac div'a wyświetlanego w odpowiednim miejscu? IMHO przy wykorzystaniu JS da się z nim robić to co wymagasz.
NetJaro
Dzięki wielkie.
A możesz podać jakiś przykład? Wystarczy nawet takis tutorial, artykuł smile.gif
Przeszukałem SitePoint.com ale nic nie znalazłem..

PS. Chyba powinienem zacząć się uczyć HTML'a - tzn. bardziej się wgłębić w jego możliwości :-)
scanner
Przykład?
Ależ prosze bardzo: http://demo.startowy.com/edycja.html
NetJaro
Dzięki wielkie smile.gif
Szukałem jak zamknąć tego DIV'a jednak nic nie znalazłem.. - jak można zamknąć DIV'a?

P.S Gdy dokończę - umieszczę gotowca, by już każdy mógł sobie znaleść winksmiley.jpg

--- edit ---
Zauważyłem jeden problem sad.gif Proszę wejść tutaj i przeciągnąć - strona się "rozszerza" sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.