Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: forum.php.pl rozkręca się na nowo!
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Mac
Forum php.pl kiedyś już było "rokręcone" :wink: , ale chyba po tym zamieszaniu z DNS-ami i zmianą serwerów straciło trochę częstych odwiedzin stałych bywalców (bo po prostu nie wiedzieli, że php.pl "żyje") smile.gif
Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci" smile.gif
Miejmy nadzieje smile.gif
Sir Blade
Cytat
...Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci" smile.gif

Byleby sie nie .... :oops: od tego krecenia :wink:
Mac
Cytat
Cytat
...Ale teraz chyba wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum.php.pl mocno się "rozkręci" smile.gif

Byleby sie nie .... :oops: od tego krecenia :wink:

Hehe smile.gif
Właśnie smile.gif
Anarion
No wlasnie teraz kiedy wchodze na forum to w kazdej kategorii sa nowe topici i posty, gut!
Mac
Cytat
No wlasnie teraz kiedy wchodze na forum to w kazdej kategorii sa nowe topici i posty, gut!

No i dobrze smile.gif
Mac
Cytat

No i dobrze (mówiłem już, że wraz z 1000 użytkownikiem i 3350 postem forum się rozkręci :wink: ) smile.gif
eXtreme
ja tam lubie postowac i jak ktos postuje... to ja tez postuje biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.