Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to rozgryźć? wyczyszczenie cookies
Forum PHP.pl > Forum > PHP
MisterArek
Witam!
Robie sobie skrypt który zdalnie loguje sie na allegro.pl. Na poczatku ladnie sie zalogowal i zwrocil strone juz zalogowana, lecz podczas kiedy zaczalem probowac logowac sie przez niego na konto kolegi to nagle juz nie chcial sie zalogowac no i teraz woogole sie nie loguje tylko zwraca takie cos:

HTTP/1.1 302 Found Date: Sat, 25 Mar 2006 11:37:36 GMT Server: Apache/1.3.33 (Debian GNU/Linux) mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7d php/4.3.10-15 X-Powered-By: php/4.3.10-15 X-Accelerated-By: PHPA/1.3.3r2 Vary: Accept-Encoding Set-Cookie: my_type_cookie_229e97=bid; expires=Mon, 24-Apr-06 11:37:36 GMT; path=/; domain=allegro.pl Set-Cookie: my_page_cookie_229e97=auctions; expires=Mon, 24-Apr-06 11:37:36 GMT; path=/; domain=allegro.pl Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Location: /enter_login.php Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Probowalem wykasowac plik cook.txt z serwera ale to nic nie pomoglo, pozniej wrzucalem pusty cook.txt i tez nic nie pomoglo, ustawialem tez funkcja session_set_cookie_params(); czas zycia cookies i tez nic sad.gif

Wedlug mnie jest to wina tego ze te pierwsze logowanie ciagle jest gdzies zapisane, wiec czy moglby ktos mi pomoz to jakos zmienic??
W tym co zwraca mi skrypt jest Expires=Mon, 24-Apr-06 11:37:36 GMT,czyli znaczy ze te cookies wygasa w kwietniu smile.gif czyli za miesiac.

pozdrawiam
Spirit86
najlepiej pokaż kawałek kodu. Może spróbuj się odwołać do Wyloguj z allegro, może jakieś cookies jeszcze zostało.
NetJaro
smile.gif smile.gif smile.gif

Warto pomyśleć - na allegro mozna mieć jedno konto, a Ty zalogowałeś się z jednego IP na jedno konto, a potem spróbowałeś zalogować się z tego samego IP na konto kolegi - ZONK winksmiley.jpg

Chociaż, moga być tez inne powody. Pokaż kod winksmiley.jpg
MisterArek
ok dzieki sprawa juz niewazna smile.gif
ale dzieki za pomoc smile.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.