Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zamykanie tematów na Hydeparku
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
sztosz
Czy ktoś z administracji Forum może jasno napisać co moze sie pojawić na "Hydeparku" i "Komputerach i oprogramowaniu", a co nie? Pamiętam że swego czasu Hydepark to było wszystko co nie pasuje nigdzie indziej na forum, ale jest dosyć mocno powiązane z komputerami i ogólnie pojętym IT. Potem, o ile moja pamięć mnie nie zawodzi, ktoś z administracji rozdzielił Hydpeark na dwa osobne działy i na samym hydeparku zapanowała w końcu swoboda wypowiedzi bliższa Hyde Parkowi, temu w Londynie. Al ja już się gubię sad.gif LCD jest OK, ale Palmtop już jest be. Piaseczno /przedstawiciel handlowy są OK, ale Dzwonki do komórek już nie.

Ja nie mam pretensji do autorów tematów, ani ten temat nie jest krytyką Null'a. Ja jedynie chcę aby ktoś określił jasno co można, a co nie można. Albo proszę odesłanie do takiego jasnego określenia.
nospor
Kiedys gdy ja sie pojawilem na forum (jeszcze jako zwykly user), Hydepark bylo forum o wszystkim. Potem zostalo zawęzone do wszystkiego ale kręcącego się wokól IT. Jakiś czas temu jednak stwierdzilismy, ze to zly pomysl. Nazwa Hydepark zobowiązuje i mogą tu byc dyskusje o wszystkim (w granicach rozsądku i prawa winksmiley.jpg ). Jednak nie wszyscy z moderatorów to doczytali... Przepraszam za niedogodności w związku z tym.

A komputery i oprogramowanie porusza tematykę jak w nazwie. Temat o palmtopach zaraz przeniosę (przeoczylem go wczesniej)

ps: przenoszę z Hydepark winksmiley.jpg
sztosz
Dziękuję za wyjaśnienie i przeniesienie, sam nie wiedziałem gdzie to umieścić, bo to nie jest przecież opinia a jedynie skromne pytanie. smile.gif
NuLL
OT: Ja przepraszam za pochbnosc swoich decyzji rolleyes.gif
GrayHat
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45702

co to za powod zamkniecia??
IMHO nie widze nic zlego w poscie, gdzie uzytkownicy moga zaprezentowac wlasne userbary... NuLL troche przesadzasz juz z tymi lock`ami
scanner
GrayHat: A powiedz mi, po jaką cholerę "prezentować" coś, co i tak wali mi po oczach za każdym razem gdy widzę Twojego posta?

Swoja droga na forum AFAIR nie można w sygnaturkach linkować do komercji.
Czy przykład DeyV, Its'me czy ja dajemy link do naszej firmy?

Chcesz? To daj je do oceny.. Choć nie wiem co oceniać na takim skrawku grafiki.
sztosz
Null rzeczywiście często zamyka tematy, ale często słusznie (nie zawsze). Zaś userbary same w sobie są głupie. Mnie irytują one strasznie walą po oczach, sam nie wiem czemu. O niebo lepsze, bo mniejsze (rozmiar obrazka jak i pliku), bardziej estetyczne (w moim przekonaniu) są te małe znaczki jak np:

Co do chwalenia sie nimi to... Odpowiedz proszę tylko na jedno proste pytanie: PO CO? Zwałaszcza że 99% tych userbarów to nie są własne prace tych którzy je pokazują. Często zdarzaja sie też "magicznie" wygenerowane przez jakieś stronki, ku temu jeno służące.

Ale żeby było sprawiedliwie, to proponuje temat otworzyć, aby dowieść nikłego zainteresownia tematem.

A tak na marginesie to po cholerę na forum.php.pl, userbar o treści "php.PL MEMBER" ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.