Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Menager Mysql
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
uroczy
Witam szukam jakiegoś dobrego programu pod windowsa do zaządzania bazą (mysql) , narazie uzywam Mysql-front ale nie mam w nim wyboru strony kodowej iso-8859-2, i wychodzą krzaczki gdy niekiedy muszę ja zedytować ręcznie smile.gif. Jest jakiś program do obsługi bazy równie prosty i przejżysty? albo czy wiecie jak ustawić w mysql front tą strone kodowania smile.gif
LBO
a czy to koniecznie musi byc program kompilowany? ja osobiscie uzywam phpmyadmin, uwazam, ze jest prosty, przejrzysty i latwy w obsludze... odatytkowo ze wzgledu na swoja budowe (stron WWW) jest wieloplatformowy.. żyć nie umierać
uroczy
chodzi mi o program kompilowany smile.gif myślałem o phpmyadmin smile.gif ale admin mi odradził smile.gif powiedział ze mogą być kłopoty na serwerze smile.gif .
LBO
MySQL Control Center

Cytat
MySQL Control Center is MySQL's official platform-independent GUI client
uroczy
juz sie biore za testowanie smile.gif
------------
potestowałe3m program suuuper ale ... nie obsługuje strony kodowania iso 8859-2.. :/ moze by tak wklejac przekowertowane teksy ? to coś pomoże ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.