Może w nieodpowiednim forum to pisze, ale prosze aby był przyklejony temat związany z cronem. Proszę o konkrety, a nie poszukaj sobie. Dużo osób chce taki skrypt, potrzebny jest do tego cron. Pozdrawiam, Radex
nospor
9.05.2006, 18:35:52
tak, masz racje. nie to forum. przenosze. W przypadku crona konkretem jest wlasnie: Poszukaj sobie. Bylo to tyle razy na forum, jest bogata sieć oto "cudo", ze chyba lekka przesada jest w Twojej prośbie.
na przyszlosc nazywaj lepiej swoje topici. popraw
mike
9.05.2006, 18:44:51
Tak owszem i przypnijmy jeszcze 100 tys. inny tematów, których ludziom nie chce się poszukać. Podzielam opinię ~nospora - opinia bezzasadna.
.radex
9.05.2006, 18:47:06
tak, właśnie jest tego 5 stron, z których tylko połowa jest trafna, a jeżeli chce znaleść konkrety musze przeszukać całość
kwiateusz
9.05.2006, 18:52:41
5 stron.. to jest z 10 min roboty.. sprubuj przejrzec 16 i wtedy sobie jeszcze raz przemysl co jest meczace ...
NuLL
9.05.2006, 19:01:30
Zdobywanie wiedzy i nauka polega na szukaniu i samodzielnej pracy a nie podawaniu wszystkiego na tacy.
.radex
9.05.2006, 20:56:54
Tak, to racja... Szykałem wszystko i szczerze mówiąc niewiele znalazłem na niewiele mi się to przyda :/ nie mówie oczywiście że nic nie znalazłem, ale niewiele
Radex_p: udostępniamy naszym użytkownikom najlepszą wyszukiwarkę na świecie - Google. I nawet to nie skłania ich do szukania.
A jak już znajdziesz to co trzeba, to stwórz artykuł na PHPedia.pl. Na pewno zostanie dla potomności. Od tego właśnie jest PHPedia, żeby podsumowywać dyskusje na forum.
.radex
10.05.2006, 13:32:50
Jak poczytam, to wsadze, jeśli będzie mi się chciało
http://www.wsieci.org.pl/art53-crontab.phtml szuakłem w googlach, ale dużo nie znalazłem, tu jest dużo. A na wikipedii też dużo nie ma, ale plus to co ja znalazłem to mi się przyda Dzięki !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.