Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program zapisujący znaki wprowadzone z klawiatury, czy jest coś takiego?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
lolki
Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość aby można było sprawdzić jakie znaki były wpisywane na klawiaturze w jakimś okresie czasu, np włączamy program , minimalizujemy go i od tej proy zapisuje wszystkie znaki wprowadzone przez klawiature questionmark.gif

Proszę o odpowiedz. Z góry dziękuję.
mike
Przenoszę z Hydeparky na Komputery i oprogramowanie.
ARJ
poszukaj key logger. nigdy nie używałem i nie moge ci doradzić który tam jest dobry.
hwao
na stronach dla "hakerow" jest takich rzeczy multum, pogoogluj
popo
co do programow logujacych klawiature to mam dwa pytanka:

1. czy progs ma logowac cala aktynosc klawiatury
2. czy progs ma sam sie ukrywac

jesli odpowiedz na oba pytania jest pozytywna to keylogery ze stron dla "hackerow" beda tym czego szukasz

jesli chcesz zeby toto bylo widoczne to juz ciutke trudniej, poniewaz wszystkie keylogery z jakimi sie spotkalem same sie ukrywaja, mozna jednak dosc prosto napisac aplikacje, ktora bedzie przechwytywac wiekszosc nacisniec klawiszy w windowsie (kombinacje magiczne moga sprawiac pewnwe klopoty ale tez mozna je przechwycic), wszystko zalezy od zastosowania tej aplikacji

osobiscie nie polecam uzywania gotowych keylogerow z wiadomych stron, poniewaz moga one wysylac dane na zdalne komputery bez naszej wiedzy (nigdy nic nie wiadomo, mozna sie niezle naciac na takim programie)
no-name
www.okoszefa.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.