Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy dział na forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Bakus
Witam Państwa...

Skoro zajmujecie się tak rozległą tematyką związaną z php, czy nie bylibyście w stanie dodać też do tego php-GTK?
Język się rozwija... już teraz daje olbrzymie możliwości, a co będzie gdy wyjdzie jego wersja finalna (1.0)

W polsce nie ma w zasadzie nic o php-GTK - bądźcie pierwsi :wink: ...
majkel
Myślę, że nie jest to bardzo głupi pomysł. Sam jestem zmuszony korzystać z anglojęzycznych manuali w tej kwestii, a polski serwis będzie dużą pomocą dla zainteresowanych. W [b]miarę możliwości mogę służyć pomocą.
spenalzo
Jestem za - ale dopiero jak poswstanie serwis php.pl, bo teraz nie ma sensu. Do tej pory zauważyłem tylko dwa wątki (w tym mój :-)) o php gtk, więc nie ma sensu zakładać subforum, które będzie raczej puste. Ale jak już będzie strona, to czemu nie poswięcić temu więcej miejsca?
[Regis]
Podpisuje sie "obiema renkami" pod tym co napisal spenalzo smile.gif
Omega
Myślę że na razie za mało wszyscy wiemy na ten temat... Pozatym dopóki nie wyjdzie ta finalna wersja to php-GTK jest nie stabilne. Nie słyszałem aby ktoś się poważnie tym zają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.