Bakus
12.08.2003, 15:17:23
Witam Państwa...
Skoro zajmujecie się tak rozległą tematyką związaną z php, czy nie bylibyście w stanie dodać też do tego php-GTK?
Język się rozwija... już teraz daje olbrzymie możliwości, a co będzie gdy wyjdzie jego wersja finalna (1.0)
W polsce nie ma w zasadzie nic o php-GTK - bądźcie pierwsi :wink: ...
majkel
12.08.2003, 15:22:26
Myślę, że nie jest to bardzo głupi pomysł. Sam jestem zmuszony korzystać z anglojęzycznych manuali w tej kwestii, a polski serwis będzie dużą pomocą dla zainteresowanych. W [b]miarę możliwości mogę służyć pomocą.
spenalzo
12.08.2003, 19:43:53
Jestem za - ale dopiero jak poswstanie serwis php.pl, bo teraz nie ma sensu. Do tej pory zauważyłem tylko dwa wątki (w tym mój :-)) o php gtk, więc nie ma sensu zakładać subforum, które będzie raczej puste. Ale jak już będzie strona, to czemu nie poswięcić temu więcej miejsca?
[Regis]
12.08.2003, 20:09:26
Podpisuje sie "obiema renkami" pod tym co napisal spenalzo
Omega
12.08.2003, 22:10:37
Myślę że na razie za mało wszyscy wiemy na ten temat... Pozatym dopóki nie wyjdzie ta finalna wersja to php-GTK jest nie stabilne. Nie słyszałem aby ktoś się poważnie tym zają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.