Cytat
A to przepraszam. Do tej pory mialam wrazenie, ze to forum jest prowadzone na zasadze demokracji. Pojecia nie mialam, ze mody sie tu wstawia pod potrzeby moderatorow. Trudno.
Nie łap mnie za słówka, bo złośliwości nic Ci nie dadzą...
Każdą propozycję nowego moda rozważam i konsultuje, zreszta opinie użytkowników zawsze są brane pod uwagę.
Zmieniam koncepcje modów ponieważ podchodzę do nich czysto programistycznie, a niejednokrotnie wszystkie fajerwerki do których użytkownicy przyzwyczaili się na innych forach, są kiepskie i wymagają sporej ilości poprawek. Po za tym to jest forum o programowaniu w języku php i wydaje mi się, że niektóre mody są tu zbędne. Ludzie chcą tu możliwe szybko uzyskać pomoc, a nie motać się miedzy potworną ilościa dodatkowych funkcji (często zbędnych) i zastanawiać się w co klikać.
Modów nie wstawiamy tutaj na potrzeby moderatorów. Staramy się wybierać takie, które będa pomocne dla wszystkich użytkowników, a szczególny nacisk kładziemy na prezentowanie problemów związanych z programowaniem (m. in. kolorowanie składni).
Nie rozumiem Twojej irytacji? Wiem, że działasz na wielu forach, ale zapewniam, że wielu dostepnych tam modów na tym forum nie będzie.