Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: polski Keyboard Layout dla Zend
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Aztech
Chciałbym ściągnąć polski layout dla Zend'a (Visual Studio)., gdyż wciskając "ą" uruchamia mi się code analizer a jednak wolałbym żeby tylko pojawiała się literka ą. Poszukałem na stronie Zenda ale bezskutecnie (być może wklepywałem złe słowa kluczowe do wyszukiwarki na stronie)

Za pomoc dzięki
acztery
wyłącz to w ustawieniach.

tols > preferences > kaymap > tols i tam masz analiser code usun to
nospor
Przenosze.
Swoja drogą to czasami trzeba sie zastanowic czy nie mozna poprostu skrotu zmienic jak juz zaproponowano... winksmiley.jpg najprostsze rozwiązania są zazwyczaj najskuteczniejsze
Aztech
Cytat(nospor @ 22.07.2006, 18:53 ) *
Przenosze.
Swoja drogą to czasami trzeba sie zastanowic czy nie mozna poprostu skrotu zmienic jak juz zaproponowano... winksmiley.jpg najprostsze rozwiązania są zazwyczaj najskuteczniejsze

Gdzieś kiedyś dodawałem taki layout, tyle, że gdzieś mi się zawieruszył, a niestety nie mogłem sobie przypomnieć skąd to wziąć. Potrzebne mi to było do pracy na nieswoim komputerze, stąd pilne pytanie. A co do porstych rozwiązań to masz rację smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.