patrycjusz
20.08.2003, 21:35:56
Witam...
Jest to jedna z najdziwiejszych rzeczy jaka mi sie dzisiaj przytrafiła... w koncu zdecydowałem sie i zuunistalowałem moje phptriad (oczywiście nie poszedł w całości i zostawił mnóstwo śmieci) i zainstalowałem krasnala w wersji 2.5 ... i tutaj dupa zbita... prawie wszystko działa normalnie... pokazuje mi sie phpmyadmin zawartość odpowiedniego katalogu co oznacza chyba że ni mniej ni wiecej a serwer i parser php działa prawidłowo i sam mysql tez.... ale gdy klikam prawym na ikonke w trayu to pojawia mi sie komunikat "division by zero" co na mój chłopski rozum oznacza błąd przy dzieleniu przez zero :? ....
Tak wiec ogłaszam się z tym błedem i czekam na równie zakłopotanych jak ja :wink: .
Pozdrawiam PAT
maciejk
20.08.2003, 23:03:09
jedyne co mi sie z tym kojarzy to ze tak samo sie dzialo jak chcialem odpalac kiedys turbo pascala na win98 i trzeba bylo wgrac jakies patche, moze u Ciebie tez tak sie dzieje ze wzgledu na system operacyjny....
patrycjusz
20.08.2003, 23:09:17
heah wydaje mi sie że z systemem wszystko w pożądku (XP - professional) dzwine ma wrażenie że to jednak ten phptriad zostawił jakieś śmieci.... :? ale zobaczymy.... może jeszcze ktoś ma jakieś pomysły?
U mnie na win98, z krasnalem czasem wyskakuje ten błaąd. Mam zainstalowanego pacha 1,1 do krasnala i dalej to samo. Do tego blokuje mi sie MySQL! Wie ktoś co z tym zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.