Witam,
Poszukuję osoby, krórej mógłbym zlecić projekt galerii internetowej.
Szczegóły projektu:
Galeria będzie służyła do rezentacji ręcznie wyrabianej biżuterii. Interesuje mnie w zasadzie tylko i wyłącznie jeden widok, widok galerii.
Co za tym idzie projekt graficzny powinien zawierać tylko ten widok, nie interesują mnie inne podstrony typu: newsy, teksty, e.t.c
Doskonałym przykładem jest: plachecka.com.
Interesuje mnie bardzo prosty projekt ograniczający się jedynie do estetycznego rozplanowania powierzchni i dodania prostych elementów ozdobnych.
Stąd podany przyład, tam też projekt jest bardzo prosty, oddający jednocześnie miły i ciepły klimat.
Uwaga:
Proszę nie wzorować się za bardzo powyższym przykładem, nie chodzi tu o pokazanie konkretnego układu czy preferowanej kolorystyki a jedynie pokazanie poszukiwanej prostoty.
Wybór czcionek proszę ograniczyć spośród rodziny czcionek szeryfowych a kolory do ciepłych pasteli. Proszę unikać rażących kolorów.
Kontakt oraz wybór:
Preferowany i jedyny kontakt to kontakt przez system Prywatnych Wiadomości.
Wybór zapadnie tylko spośród ofert, zawierających miniaturę bądź projekt w dowolnym formacie poza .psd opatrzonym znakiem wodnym.
Na każą ofertę spełniająca powyższe kryterium odpowiem na pewno.
Inne:
Zlecenie obejmuje tylko projekt graficzny, przedmiotem zlecenia posostaje plik .psd
Cięcie stworzonego designu nie wchodzi w skład zlecenia.