Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy jesteś za utworzeniem forum dotyczącego....?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
GrayHat
Tak jak w temacie. mala ankietka... moim zdaniem takie biblioteki (np GD) zyskują popularnośc, a w polskim necie jest b. malo info o tym...
Tak wiec glosujcie smile.gif
Seth
Podobny pomysl juz byl http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=4912
Jestem na nie gdyz dodatkowe fora o sepcjalistycznej tematyce nie sa nam potrzebne w tej chwili. Jezeli ruszy serwis to byc moze znajdzie sie i miejsce dla tego forum co proponujesz.
Cudi
Popieram Setha, chyba nie musimy sie az tak rozdrabniać ? Wkońcu dojdzie do tego że nowy user nie będzie sie mógł tutaj odnaleźć. Co za dużo to nie zdrowo winksmiley.jpg (już i tak mamy 3 fora tylko o php)
kurtz
jak dla mnie juz jest za duzo for. eh
GrayHat
ja bym sie mogl zajac modernowaniem takiego fora...
Seth
Na forum nie ma narazie osobnych zespolow/osob moderujacych fora i poza jednym wyjatkiem nic sie takiego nie zpaowiada.

For juz teraz jest za duzo (jak napisal cudi - 3 tylko o php), wiec tworzenie nowych for na ten czas jest wstrzymane.
xenka
Jak dla mnie takie rozdrabnianie sie jest zbedne. Co za duzo to niezdrowo.
KaMeLeOn
Cytat
jak dla mnie juz jest za duzo for. eh

Cholera, z tym Panem muszę się zgodzić... :wink:
zulus
Po co robić o akurat bibliotekach graficznych, jak już to ogólnie o bibliotekach, ale tak poza tym jestem na nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.