Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powiadomienia o odpowiedziach
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Denver
Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób na ustawienie automatycznych powiadomień o odpowiedziach w temacie, w którym się wypowiedziałem? Oczywiście mogę ręcznie włączyć opcję śledzenia wątku, ale to niewygodne rozwiązanie. W profilu starałem się znaleźć opcję, która by ustawiła automatyczne powiadomienia, ale takowej nie znalazłem.
mike
Cytat(Denver @ 28.08.2006, 22:17 ) *
Oczywiście mogę ręcznie włączyć opcję śledzenia wątku, ale to niewygodne rozwiązanie.

A co w tym niewygodnego?
Zakładasz wątek, klikasz "Śledź ten temat" i już masz.
Czynność trwa 3sek.

Przenoszę z Opinie, ogłoszenia, pytania na Opinie, ogłoszenia, pytania :: Forum
nospor
Cytat
profilu starałem się znaleźć opcję, która by ustawiła automatyczne powiadomienia, ale takowej nie znalazłem.

Moj profil -> Zarządzaj kontem email -> Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie? Jeśli zaznaczono wybierz metode:

Kiepsko szukales winksmiley.jpg
Denver
Cytat(mike_mech @ 28.08.2006, 22:23 ) *
A co w tym niewygodnego?
Zakładasz wątek, klikasz "Śledź ten temat" i już masz.
Czynność trwa 3sek.

Wolę, jak aplikacja jest przyjazna użytkownikowi i automatyzuje mu takie działania, skoro ma takie możliwości.

Cytat(nospor @ 28.08.2006, 22:25 ) *
Moj profil -> Zarządzaj kontem email -> Włączyć 'Informowanie email'em o odpowiedziach' domyślnie? Jeśli zaznaczono wybierz metode:

Fakt, dzięki bardzo. Szukałem raczej w okolicach "Ustawienia forum", no i klapa.

Cytat(nospor @ 28.08.2006, 22:25 ) *
Kiepsko szukales winksmiley.jpg

Na to wygląda winksmiley.jpg Dzięki raz jeszcze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.