Na początku sorry za odświeżanie starego tematu.
Cytat(terreska @ 10.09.2006, 08:56:38 )

Tak angel2953, google na pewno wie, ale to forum po coś jest.
Widocznie ktoś nie mógł znaleźć tego czego szukał na google, więc wszedł na to forum.
Po jaką cholere jest takie forum, skoro i tak tu nie można o nic spytać.
Ludzie może zlikwidujcie to forum, bo przecież google wszystkie wie, więc nie ma sensu utrzymywania forum.
Wielokrotnie czytam na tym forum, poszukaj w google, poszukaj w instrukcji i tak dalej.
Aż mi się coś robi jak to czytam, bo zazwyczaj ludzie w ostateczności piszą na forum, jak już nic innego nie mogą w necie znaleźć, więc proszę tak nie pisać, google wie, bo to żenujące.
Jak mnie tacy ludzie denerwują. Na forum pytasz się jak nigdzie indziej nie znajdziesz odpoweidzi na swoje pytanie. A jeśli spytasz się o coś co jest opisane w manualu/dokumentacji/FAQ to nie dziw się, że dostaniesz link do Google/manuala/dokumentacji/FAQ. Sam zadałem kilkanaście razy pytanie o coś co było opisane przez jakieś dokumentacje to dostałem linka do manuala i się nie burzyłem.
BTW: Czy w ogóle sprawdzałeś tego linka czy tylko od razu jedziesz po ludziach. Jak nie to Ci powiem:
klikasz pierwszy wynik pod tym linkiem i co mamy:
Cytat
Apache HTTP Server Version 1.3
[...]
Log Files
Przewijamy trochę stronę i co mamy:
Cytat
Combined Log Format
[...]
LogFormat "%h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\" \"%{User-agent}i\"" combined
CustomLog log/acces_log combined
[...]
127.0.0.1 - frank [10/Oct/2000:13:55:36 -0700] "GET /apache_pb.gif HTTP/1.0" 200 2326 "http://www.example.com/start.html" "Mozilla/4.08 [en] (Win98; I ;Nav)"
The additional fields are:
"http://www.example.com/start.html" (\"%{Referer}i\")
The "Referer" (sic) HTTP request header. This gives the site that the client reports having been referred from. (This should be the page that links to or includes /apache_pb.gif).
[...]
I co może powiesz mi, że tutaj
nie ma odpowiedzi na pytanie jak ustawić format logów by zawierały pole Referer? Następnym razem proszę, sprawdź co autor postu podał w swojej odpowiedzi i nie "jedź" go od razu...